Meer over PM Project Meubilair BV

Geschiedenis Project Meubilair

PM Project Meubilair is sinds 1974 in de regio’s Alphen aan den Rijn, Den Haag en Leiden actief en bekend.  PM Project Meubilair, of Project Meubilair heeft als missie: ‘’werkplekinrichtingen voor iedereen”, voor ieder budget hebben wij wel een oplossing. Naast het leveren van nieuwe- en occasion kantoormeubelen, projectmeubilair en designmeubelen, levert Project Meubilair ook tal van diverse andere diensten zoals reparaties, herstofferen, verhuur, interne verhuizingen e.d.

Verzorgingsgebied Project Meubilair

Met de vestiging in het centraal gelegen Alphen aan den Rijn bedient Project Meubilair voornamelijk de Randstad met haar eigen montagedienst. Op circa 30 minuten rijden liggen alle grote steden in de Randstad zoals : Amsterdam, Den Haag, Leiden, Haarlem, Rotterdam en Utrecht.

Voor ”grotere” projecten werkt Project Meubilair door geheel Nederland en zelfs in Belgie, Luxemburg, Duitsland en het Verenigd Koningkrijk . Met onze internationale partners zoals: Alias, Dencon, Giroflex, Herman Miller, Humanscale, Mitab, Palmberg, Pami en Viasit zijn projecten van elke schaal uit te voeren.

Leiding Project Meubilair

Project Meubilair wordt al vele jaren geleid door 2 broers, Mirko en Niels Zuidweg, die voortdurend op zoek zijn naar verbeteringen in de organisatie en aanvullingen op het huidige assortiment van kantoormeubilair. Zo is Project Meubilair agent van Bent Hansen voor Nederland en importeur van Mitab uit Zweden.

Bezoek ons filiaal in Alphen aan den Rijn

In onze Experience showroom gevestigd te Alphen aan den Rijn, van totaal meer dan 2.000 m2, presenteren wij voor u een groot deel van onze zeer ruime collectie. U kunt bureaustoelen, vergaderstoelen, kasten, bureaus en overig meubilair, zowel nieuw als gebruikt, ervaren door ons shop in the shop concept. U kunt bij ons ook terecht voor gebruikte kantoormeubelen, projectmeubelen, designmeubelair en showroommeubilair.

U kunt een overzicht van ons meest actuele aanbod aan gebruikt meubilair vinden op Loods60.nl en uiteraard in ons magazijn in Alphen aan den Rijn.

Ook de liefhebbers van Vintage en Design meubilair kunnen bij ons terecht. Kijk eens op Vintagendesign.nl