Vitra ID Chair

ID Chair collectie met diverse uitvoeringen

De ID Chair collectie van Vitra bestaat uit een serie stoelen die geheel naar wens van de gebruiker aangepast kunnen worden. Elke gebruiker kan de ID Chair samenstelling door middel van het FlowMotion mechanisme, armleuningen, rugleuningen, onderstellen en de uitgebreide keuze aan kleuren en stofferingen.

De stoel is passend voor een enkel kantoor, een open kantoorruimten of een teamkantoor. Door alle aanpassingen blijven het uiterlijk en de bouw van de stoel identiek.

Het FlowMotion mechanisme heeft veel functies die voor iedere gebruiker exact ingesteld kan worden. De ID Chair is zeer comfortabel door zijn zachte zitting en ondersteunende rugleuning.

Er is ook een optionele Clima Seat fleece beschikbaar, die ervoor zorgt dat de warmteverdeling in de zitting bovendien tot achtmaal langer aangenaam is dan bij gebruikelijke zittingen.

ID Chair Trim

De Vitra ID Chair Trim is een stoel waar de details in de rugleuning bevinden. De extra zachte vulling van de leuning zorgt ervoor dat de stoel zeer comfortabel is en biedt zo ondersteuning op de juiste plekken. De details zijn allen met de hand aangebracht. Naast de standaard versie is er ook een directie uitvoering. Deze uitvoering heeft een hoge rugleuning ne heeft optioneel een gestoffeerde hoofdsteun.

ID Chair Mesh

De ID Chair Mesh versie is een bureaustoel met een welbekend ID frame en een innovatieve netstof die over een slank frame is gespannen. Deze netrugbekleding maakt de stoel luchtig als een net maar zacht als een kussen. De bekleding is beschikbaar in verschillende kleuren en de stoel kan optioneel met armleggers en een hoofdsteun die eventueel van een kapstok voorzien kan worden.

ID Chair Soft

De ID Chair Soft is een bureaustoel met zachte bekleding en keuze uit verschillende armleggers en kleuren. Het frame kan geleverd worden in een matte uitvoering of in gepolijst aluminium.

ID Chair Trim cap

De ID Chair Trim Cap is een uitvoering die voorzien is van een speciale cap. De cap is een uniek systeem die gemonteerd kan worden aan het hoofdeind. De Cap creëert een gevoel van privacy en houdt geluiden tegen die niet voor u bestemd zijn.

De ID Chair collectie is ontworpen door Antonio Citterio

Vitra ID Chair collectie bureaustoel

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Vitra ID Chair collectie bureaustoel
Vitra ID Chair collectie bureaustoel
Vitra ID Chair collectie bureaustoel
Vitra ID Chair collectie bureaustoel
Vitra ID Chair collectie bureaustoel
Vitra ID Chair collectie bureaustoel
Vitra ID Chair collectie bureaustoel