Viasit Scope

Multifunctioneel ontmoet design!

De Scope bureaustoel heeft een futuristisch, decadent design wat samen gaat met een verfijnde techniek. De bureaustoel heeft 10 verschillende bedieningsfuncties, waaronder de veerkracht instelling, lendensteun, het instellen van de zithoogte en de hoogte en breedte van de armleuningen.

Met de Viasit Scope bureaustoel kunt u volgens het blokkendoos principe uw eigen bureaustoel zoeken binnen een handomdraai. Zo kunt u kiezen uit verschillende lordosessteunen, armleuningen en hoofdsteunen. De bekleding van de bureaustoel is volledig vervangbaar en door de elastische veerbeugels in het rugframe zult u een comfortabelere houding hebben.

Scope directiestoel

Door onder andere zijn strakke uitstraling is de Scope de beste directiestoel voor het management. De directiestoel heeft een hoogwaardige leren uitrusting. Via een draagarm op de rugsteun is de hoofdsteun bevestigd. Het design is zo ontworpen dat het automatisch meeveert. Door het blokkendoos principe kunt u zelfstandig uw directiestoel samenstellen.

Scope vergaderstoel

De Viasit Scope vergaderstoel heeft een typisch zwevende rug en een klassieke uitstraling. De vergaderstoel heeft een slede-onderstel met een strakke uitstraling met rechthoekige profieldoorsneden kenmerken de stijl van de productlijn. U heeft de keuze of de vergaderstoel met of zonder armleuningen wenst. Voor de bekleding kunt u kiezen uit een netrugbekleding of een gewone gladde stof. Hoewel je een sledestoel normaal gesproken niet stapelen, heeft de Viasit Scope bureaustoel een speciaal ontworpen systeem waardoor u de stoel tot 3 á 4 hoog opstapelen.

Scope bezoekersstoel

De scope bezoekersstoel is de ideale aanvulling voor uw besprekingskamer en is leverbaar als sledestoel of als 4-poot. Dankzij het blokkendoosprincipe van de Scope familie stelt u uw eigen Scope bezoekersstoel binnen een handomdraai samen. De bekledingskleuren en materialen zijn vrij te kiezen. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit een speciale netrugbekelding of een gewone stof en kunt tot en met 4 stoelen hoog opstapelen. De armleuningen van de bezoekersstoel worden gepolijst en zijn gemaakt van hoogwaardig druk gegoten aluminium. Een zachte inlegger biedt een aangename bedekking.

Designer

De designer van Scope is Martin Ballendat.

Viasit Scope stoel

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Viasit Scope stoel
Viasit Scope stoel
Viasit Scope stoel
Viasit Scope stoel
Viasit Scope stoel
Viasit Scope stoel
Viasit Scope stoel
Viasit Scope stoel