Viasit Re-pend

Dynamisch draaien in groepsverband

De Viasit Re-pend bureaustoel maakt het gemakkelijk om actief in een groep te werken en verbeterd dynamisch bewegen en draaien met de bureaustoel. Dit komt door het lichte design en het slimme pendelconcept. Doordat de bewegings-as boven het heupgewricht is geplaatst is het bewegen in de zitschaal een stuk comfortabeler geworden. De Re-pend bureaustoel is geschikt voor alle gelegenheden, zoals voor een gesprek, om in te werken en om in te ontspannen.

Viasit Re-pend bureaustoel in diverse uitvoeringen

De Re-pend bureaustoel is beschikbaar in drie kleuren schalen, geheel rood, wit of zwart. De schaal is van zeer solide polyamide gemaakt en is in hoogglans uitgewerkt. Bovendien kan de binnenzijde van de schaal van een bekleding worden voorzien. Maar stoel kan ook volledig gestoffeerd worden. Het onderstel is leverbaar in gepolijst aluminium of wit gelakt.

Re-pend vergaderstoel

Het is van belang dat u bij lange gesprekken ook een moment van rust kan nemen. Actief zitten verhoogt de gemoedstoestand en het energielevel van de werknemer. De Re-pend vergaderstoel is leverbaar in 3 verschillende kleuren, namelijk rood, wit of zwart. De schaal is gemaakt van hoogglans polyamide en de binnenzijde van de schaal kan eventueel volledig worden bekleed. De vergaderstoel kan geleverd worden met een 4-poot onderstel, glijders of wieltjes speciaal voor harde vloeren of vloerbedekking. U heeft de keuze uit gepolijst aluminium of witte lak.

Designer

De designer van de Re-pend is Martin Ballendat.

Viasit Re-Pend stoel

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Viasit Re Pend stoel
Viasit Re Pend stoel
Viasit Re Pend stoel
Viasit Re Pend stoel