Viasit Organic Link

Modulair zitsysteem voor open ruimtes

Naast de “Organic Office” biedt Viasit nu een nieuw modulair systeem: “Organic Link.” Het systeem kan gemakkelijk gecombineerd worden met andere comfortabele zitoplossingen voor bijvoorbeeld een wachtruimte of een “open space” kantoor.

De Organic Link heeft drie basiselementen die linear tot een zitbank met een onbeperkte lengte verbonden kunnen worden. Dit maakt het systeem een ideale keuze voor een rustige informele teambespreking, maar ook voor formele wachtruimtes. De optioneel toegevoegde hoge achterwand geeft de Organic Link een afschermende en akoestische functie, waardoor u eventueel naar wens meer privacy heeft.

Ontwerp

Organic Link is ontworpen door Carsten Feil. (Architektuur- und Design Palma Kunkel). Het systeem is met dezelfde intentie als de Organic Office ontworpen, hoewel beide hun persoonlijke voordelen hebben. Zo creëert de Organic Office ruimte en flexibele structuren in een omgeving, terwijl de Organic Link grenzen in grote ruimtes creëert.

Viasit Organic Link bank

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Viasit Organic Link bank
Viasit Organic Link bank