Viasit Impulse

Viasit Impulse bureaustoel

De Viasit Impulse is een moderne bureaustoel met een duidelijke vormentaal en een uitgesproken comfort. “In dit product zijn alle ervaringen en alle feedback van klanten uit de afgelopen jaren samengebundeld”, aldus Werner Schmeer. Viasit heeft met deze knowhow een bureaustoel gecreëerd dat door zijn comfort, zijn ontwerp, zijn bedieningsgemak en zijn prijs maatgevend zal worden.

Er is unieke aandacht besteed aan de naleving van internationale normen tijdens de gehele ontwikkeling. Hierdoor is de Impulse bureaustoel duidelijk voor de internationale export voorbestemd en heeft hij uitzonderlijke variabiliteit heeft gekregen.

Viasit Impulse directiestoel

De Impulse directiestoel heeft een hoofdsteun die verbonden is aan de gehele rugleuning. Dit maakt ondersteuning in iedere zithouding mogelijk. De bedieningselementen zo geplaatst dat ze niet opvallen. De directiestoel heeft een traploze verstelling van de breedte van armleuningen, en een in hoogte verstelbare lendensteun. Vanuit de uitgangspositie kan de Impulse directiestoel in twee stappen tot 8 graden naar voren geneigd worden. Hij is verkrijgbaar in normale bekleding of overgespannen netrug bekleding.

Viasit Impulse vergaderstoel

De Viasit Impulse vergaderstoel heeft een gestoffeerde rugleuning en kan ook aan de achterzijde van een gestoffeerde rugschaal voorzien worden. Alle stoelen kunnen zowel met als zonder armleuningen moeiteloos gestapeld worden. De zitting zal tijdens het stapelen beschermd worden doordat hij aan de onderkant is uitgerust met een voorziening die de bekleding en stof beschermt. De netrug beschikt over een doorlopend frame dat onzichtbaar is verbonden met de netdrager. Het ontwerpprincipe van de totale collectie sluit zich aan bij de verbinding tussen het onderstel en de rugleuning. De voorzijde is bij alle zittingen ergonomisch afgerond. De volledige hoogte van zitting en frame wordt voorzien van het comfort van het zitkussen.

Viasit Impulse bezoekersstoel

De Impulse bezoekersstoel is een sledestoel die uit één rondbuis gebogen is. De gestoffeerde rugleuning kan ook aan de achterzijde van een gestoffeerde rugschaal voorzien worden. De bezoekersstoel kan zowel met als zonder armleuningen moeiteloos opgestapeld worden. Door middel van een speciale applicatie aan de onderkant, kan de stof niet beschadigen.

Designer

De desginer van Impulse is Ralf Umland.

Viasit Impulse stoel

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Viasit Impulse stoel
Viasit Impulse stoel
Viasit Impulse stoel
Viasit Impulse stoel
Viasit Impulse stoel
Viasit Impulse stoel
Viasit Impulse stoel