Pami i.box

Pami i.box bureau

De huidige manier van werken is opvallend niet meer wat het geweest is. De toon wordt gezet door flexibiliteit en mobiliteit. Waar de klassieke werkplek hier duidelijk te kort in schiet, vult de i.box die behoeften eenvoudig in. Een modern kantoor is voor Pami geen enkel probleem.

Het Pami i.box bureau is het perfecte evenwicht tussen interactie en afzondering, communicatie en concentratie. Het ene moment voert u een klein overleg met collega’s achter uw bureau en het andere moment verricht u de dagelijkse werkzaamheden. De eenvoudige handelingen die individueel aanpasbaar zijn maakt het een gedeelde werkplek.

Ruimte is schaars en dus duur, maar de I Box maakt het mogelijk om een beperkt aantal vierkante meters volledig te benutten. Ook is het bureau flexibel, modulair en altijd individueel in de hoogte verstelbaar. U kunt kiezen uit 2, 4, 6 en zelfs meer bladen. Zo stelt u zelf uw configuratie samen afhankelijk van de behoeften in uw kantoor. U maakt optimaal gebruik van de volledige lengte met behulp van de terugliggende poten. Bovendien is het ideaal om kabels netjes weg te werken door de opening over de hele lengte tussen de bureaus. Als u meer akoestische en visuele privacy wenst kunnen er ook wanden op de i.box worden geplaatst.

Scheidingswanden

Een scheidingswand draagt niet alleen bij aan een goede akoestiek maar is op visueel vlak ook ideaal voor het creëren van privacy. Deze is beschikbaar in 3D, vlak of stof en garandeert een naadloze aansluiting bij uw interieur.

Pami i.box bureau

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Pami i.box bureau
Pami i.box bureau
Pami i.box bureau