Pami dB2slide

De Pami dB2slide staat voor stilte en stijl tegelijkertijd. Een collectie schuifdeurkasten waarbij voortreffelijk akoestisch comfort wordt geboden. Deze kasten zijn met hun unieke structuur vooral in ‘open landscape’-kantoren een echte troef. De schuifwanden kunnen met opvallende perforaties die een speelse en kleurrijke toets aanbrengen in uw interieur voorzien worden.

De perforatievorm kan ook op maat worden aangepast met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. De dB2slide kasten bieden optimale indelingsmogelijkheden: telescopische hangstellen met blokkeermechanisme, legborden die standaard voorzien worden voor hangklassement, een uitschuifbaar consultatiebord, uitschuifbare laden met flexibele indeling et cetera.
De dB2slide kasten zijn leverbaar in verschillende afmetingen en worden altijd uitgerust met een naadloos en aangepast bovenblad. Het plaatje wordt compleet gemaakt met regelbare stelvoeten in functie van de ergonomie en een magnetische, akoestische rugwand voor nog meer geluidsabsorptie.

Pami dB2slide kast

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Pami dB2slide kast
Pami dB2slide kast
Pami dB2slide kast
Pami dB2slide kast
Pami dB2slide kast