Pami 2.connect

Comfortabele werkplek

De focus ligt zonder twijfel op flexwerk bij het ontwerp van de 2.connect. Dit nieuwste bureauconcept koppelt pure eenvoud aan ongekende flexibiliteit en modulariteit. Het prachtige lijnenspel van het bureau is voor ieder kantoor geschikt. De twee volle zijwanden als poten staan voor een strakke look garant. Ook is het bureau volledig in hoogte verstelbaar. De 2.connect is dus niet alleen een aanrader op visueel, maar ook op technisch gebied.

Pami 2.connect bureau organisers

De Pami 2.connect voorziet de gebruiker van opbergruimte voor persoonlijke spullen en is verkrijgbaar met flexibele en handige organisers. De organisers schuiven in de zijwanden van het meubel weg waardoor de pootfunctie overgenomen wordt. De organisers gaan hetzelfde open als een apothekerskast en zijn voorzien van een pennenladen.

Als kers op de taart kan de Pami 2.connect zodanig naar uw wensen worden aangepast, zoals de dunne sheet metalen panelen aan de zijkant. Onder andere met een laag HPL, akoestisch materiaal of zelfs uw eigen bedrijfslogo!

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat ook centraal bij het innovatieve meubel. Pami heft zo weinig mogelijk materiaal gebruikt en het gewicht zo laag mogelijk gehouden en toch mag u zeker zijn van de kwaliteit en stabiliteit.

Pami 2Connect bureau

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Pami 2Connect bureau
Pami 2Connect bureau
Pami 2Connect bureau
Pami 2Connect bureau
Pami 2Connect bureau