Palmberg Umbrella

Palmberg Umbrella akoestisch scherm

De Palmberg Umbrella is een nieuw product die een moderne akoestische oplossing biedt.  De Umbrella neemt het idee van een ongespannen scherm over. Met behulp van een centrale as zorgen de akoestische materialen voor een ruimte van rust. De dragers van deze constructie bestaan uit aluminium profielen. Dit maakt het systeem zeer licht, maar toch stabiel en tevens kan het systeem eenvoudig verplaatst worden. Zodra u de Umbrella niet meer nodig heeft, kunt u deze eenvoudig tot een kleiner formaat verpakken.

De Umbrella is zogezegd een transparante ruimte. Om deze reden is er gekozen voor unieke akoestische stoffen van het merk Creation Baumann Zwitserland. Deze stoffen zijn van zeer hoge kwaliteit, elegant, in het donkergrijs en wit. De stoffen behouden hun innerlijke glans door middel van de geïntegreerde ledverlichting in het frame.

Diverse configuraties

Samen met de Palmberg Terio Plus scheidingswanden zijn er verschillende configuraties mogelijk. U kunt de Umbrella zowel vrijstaand als muur gebonden inzetten. Zo worden er probleemloze upgrades aan de ruimte toegevoegd, waar medewerkers voorheen last hadden van echo’s en galm.

Palmberg Umbrella akoestisch scherm

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Palmberg Umbrella akoestisch scherm
Palmberg Umbrella akoestisch scherm