Palmberg Pensum

Palmberg Pensum bestaat uit een tafel en twee frames. Pensum kan naar keuze worden geleverd met U-poten of op gesloten O-poten. De twee frame uitvoeringen in moderne vormentaal en het functionele design met harmonieus op elkaar afgestemde kleuren, creëren een motiverende werkomgeving en geeft zo uw creativiteit een boost.

Diverse modellen

Palmberg Pensum is verkrijgbaar in een model met vaste hoogte maar ook in een in hoogte verstelbaar model. De 4 verschillende framevarianten zorgen altijd voor de juiste instelling op de werkplek. Dankzij het ‘’Easy Push’’ mechanisme kunt u op briljante wijze zonder gereedschap uw bureau op de ideale hoogte instellen.

Naast elkaar of tegenover elkaar, met dank aan de strakke vormgeving biedt het bureausysteem Pensum ook bij uitbreidingen een harmonisch geheel. Vanzelfsprekend voegen de geïntegreerde Coni boxen de hedendaagse communicatie standaarden zoals beamers of laptops in.

Palmberg Pensum, modulair systeem

Door een eenvoudig verstelbare opbouw past Pensum zich snel aan wat betreft de individuele werkplek eisen. Het combineerbare frame biedt maximale toepassingsmogelijkheden. In verbinding met een schuifbeslag biedt het Pensum een makkelijke, ergonomische, comfortabele en snelle toegankelijkheid tot het kabelmanagement. De elektrificatie en netwerkaansluitingen stellen tegenwoordig hoge verwachtingen aan het meubilair. De eenvoudige en toegankelijke kabellade geïntegreerd in het bureaublad dient bij Pensum als assistent, waar de complete technische infrastructuur kan worden opgeborgen. Hier kunnen telefoons, internet, verlichtingen en stopcontacten geïntegreerd worden.

Palmberg Pensum werkstation

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Palmberg Pensum tafel
Palmberg Pensum tafel
Palmberg Pensum tafel
Palmberg Pensum tafel
Palmberg Pensum tafel
Palmberg Pensum tafel
Palmberg Pensum tafel
Palmberg Pensum tafel