Palmberg Palma 

Het tafelsysteem Palma van Palmberg is geschikt voor bedrijven die behoeften hebben aan diverse variabele conferentieoplossingen. Palma is uitsluitend gemaakt van hoogwaardige materialen en bezit een gereedschapsloze hefboommechaniek. Een weloverwogen modulair meubelconcept met een conceptionele rangschikking. De handige onder aan de tafel aangebrachte mechaniek zorgt bij op- en ombouw voor een snelle en flexibele montage zonder gereedschap, dit geldt voor zowel de kleinere modellen als voor de grote conferentieoplossingen. Palmberg Palma is meer dan een conferentieoplossing, Palma is ook uiterst geschikt als werkplekoplossing.

Palmberg Palma, een strak design

Een strak design, hoogwaardige oppervlakten en probleemloze integratie van moderne conferentietechniek maken Palma een overtuigend vergadersysteem. Vergaderruimtes met vast geïntegreerde technologie hebben bij Palma een grote eenvoudige, toegankelijke kabelgoot waarbij alles op zijn plaats zit. De extra inzetbare kabeltower ondersteunt daarbij de verticale kabelgeleiding op elegante wijze.

Multifunctioneel

Ook als werkplek oplossing is Palma de juiste keuze met verschillende opties zoals een vrijstaande werkplek, een team opstelling of losse bureaus. Palma vergroot de mogelijkheden voor de kritische gebruiker. De mechanisering van onze werkplekken neemt steeds meer toe. Steeds meer apparaten verbruiken stroom of zijn met netwerken te verbinden. Palma biedt afhankelijk van gebruik, verschillende inrichtingsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een horizontale kabelgoot, een kabeldoorvoerklep, kabelgoot met knieschot en een knieschot in passend decor.

Palma directiebureau

Met de directieset van Palma kunt u eindeloos combineren. U kunt bijvoorbeeld uw bureau verlengen met een kantoorkast of dressoir van de Select serie. Ook is het mogelijk om een vergadertafel en kantinetafel van de Palma serie te verkrijgen om de juiste werkomgeving te creëren.

Palmberg Palma tafel

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Palmberg Palma tafel
palmberg_palma_tafelsysteem_projectmeubilair-nl_01
Palmberg Palma tafel
Palmberg Palma tafel
Palmberg Palma tafels