Palmberg Kit

Kit bouwt bruggen voor communicatie en is de brug van het geconcentreerde kantoorwerk naar de communicatieve uitwisseling. Van een korte bespreking tot een kleine laptoppresentatie, alles is mogelijk met de Kit. Daarnaast is Palmberg Kit volledig elektrificeerbaar en biedt alle relevante mogelijkheden voor de moderne kantoorwereld.

Nieuwe lasertechnologie

Een nieuw potentieel wordt geboden door de nieuwe lasertechnologie in het productieproces van de kantenband verwerking en creëert hierdoor een eersteklas product, dat een nieuwe standaard op het gebied van kwaliteit en design zal bepalen.

Enkele voordelen van deze technologie zijn:

  • De zichtbare voeg verdwijnt
  • Een homogeen beeld
  • Geen kans op resten en vuil in de voegen
  • Extra weerstand tegen hitte en vocht
  • Geen verdere beperkingen.

De ingebouwde LED-lampen zorgen voor een aangename verlichting bij de werkplek. Met een gesloten binnenwand ontstaat er uit de Palmberg Kit een kleine receptie of scheidingswand.

Palmberg Kit Catering

Net als bij Kit wordt er bij Kit Catering ook gebruik gemaakt van de speciale lasertechnologie. Kit Catering is een meubel wat lijkt op een keukenblok. Dit blok kan worden voorzien van diverse lades, een wastafel en nog veel meer. De Palmberg Kit Catering kunt u zonder problemen als centraal meubel opstellen.

Naast het vaste blok is er binnen de Kit Catering serie ook een catering wagen aanwezig. Deze wagen is in dezelfde stijl gemaakt en past overal bij. U kunt te allen tijde al uw accessoires kwijt en hem overal mee naar toe nemen.

Palmberg KIT catering

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

palmberg_kit_catering_projectmeubilair-nl_08
Palmberg KIT catering
Palmberg KIT catering
Palmberg KIT catering
Palmberg KIT catering
palmberg_kit_catering_projectmeubilair-nl_01
palmberg_kit_catering_projectmeubilair-nl_10
Palmberg KIT catering
palmberg_kit_catering_projectmeubilair-nl_11
Palmberg KIT catering
Palmberg KIT catering