Muuto Fiber Side Chair

Stoel in veel diverse afwerkingen en onderstellen

De Muuto Fiber Side Chair is een nieuwe toevoeging aan de Fiber familie. De stoel is uit bio-composietmateriaal vervaardigd met maximaal 25% houtvezels. Het design van de stoel heeft oog voor details en is zo ontworpen dat iedere bocht of hoek de juiste comfort biedt. Fiber heeft een lichte, visuele expressie die voor een grote bewegingsvrijheid van de gebruiker zorgt. De Fiber Side Chair kan gemakkelijk onder een tafel geschoven worden.

Muuto Fiber Side Chair – Tube Base

De Muuto Fiber Side Chair Tube base is een model met een frame op 4 vaste poten. De poten zijn van antibeschadigingsdoppen voorzien. De poten van het frame zijn beschikbaar in dezelfde kleur als de zitschaal van de Fiber. Verkrijgbaar in: natuurlijk wit, grijs, dusty red, dusty green en zwart.

Muuto Fiber Side Chair – Tube met bekleding

De Tube base met bekleding heeft een standaard 4 poot zwart onderstel. In tegenstelling tot het andere model, kan bij dit model de zitschaal bekleed worden. De zitschaal heeft een neutrale kleur en kan worden bekleed met grijs, cognac silk leather, zwart en rood.

Muuto Fiber Side Chair – Wood Base

Bij de Muuto Fiber Side Chair Wood Base blijft het model van de zitschaal ten alle tijden hetzelfde. De zitschaal is van een combinatie tussen hout en plastic gemaakt. Het frame is van hout gemaakt en heeft 4 poten in de vorm van een kegel voor een robuuste uitstraling. Het frame kan in een natuurlijke eiken kleur geleverd worden, maar ook in diverse kleuren: dusty green, dusty red, zwart, grijs en natuurlijk wit met een eiken frame.

Muuto Fiber Sdie Chair – Wood met bekleding

Naast de standaard Fiber Wood is er ook een versie leverbaar met een zwart onderstel gemaakt van hout. De zitting van de Fiber Wood kan bekleed worden in de volgende kleuren: zwart, rood, grijs, cognac silk leather en black silk leather.

Muuto Fiber Side Chair – Sled Base

De Muuto Fiber Sled Base heeft een slede onderstel die in dezelfde kleur als de zitschaal geleverd kan worden. Sled Base is beschikbaar in de volgende kleuren: natuurlijk wit, grijs, zwart, dusty green en dusty red.

Muuto Fiber Side Chair – Sled Base met bekleding

De Muuto Fiber Sled Base kan met een bekleedde zitting geleverd worden. De stoel heeft standaard een zwart frame. De zitting kan geleverd worden in de volgende kleuren: zwart, rood, grijs, cognac silk leather en black silk leather.

Muuto Fiber Side Chair – Swivel Base

De Fiber Side Chair Swivel Base heeft een onderstel met 4 poten op een draaivoet. Dit model kan divers ingezet worden. De stoel staat bijvoorbeeld goed onder de eettafel, maar ook achter een bureau. Swivel Base is beschikbaar in de kleuren: natuurlijk wit, zwart, grijs, dusty red en dusty green.

Muuto Fiber Side Chair – Swivel Base met bekleding

De Swivel Base heeft een bekleedde zitschaal en een draaivoet met 4 poten. Het frame wordt standaard in de kleur zwart geleverd. De bekleding is beschikbaar in de volgende kleuren: zwart, grijs, rood, cognac silk leather en black silk leather.

Muuto Fiber Side Chair stoelen

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Muuto Fiber Side Chair stoel
Muuto Fiber Side Chair stoel
Muuto Fiber Side Chair stoel
Muuto Fiber Side Chair stoel
Muuto Fiber Side Chair stoelen
Muuto Fiber Side Chair stoelen
Muuto Fiber Side Chair stoelen
Muuto Fiber Side Chair stoelen
Muuto Fiber Side Chair stoelen
Muuto Fiber Side Chair stoelen
Muuto Fiber Side Chair stoelen