Muuto Fiber Armchair

Stoel in veel diverse afwerkingen en onderstellen

De Muuto Fiber Armchair is ontworpen om minimum aan ruimte te besteden, maar maximaal comfort in evenwicht te brengen. De stoel is uit een combinatie van houtvezel en plastic vervaardigd en bevat minimaal 25% houtvezels. Van een afstandje lijkt de zitschaal volledig van plastic te zijn, maar van dichtbij kunt u zien dat de zitschaal ook hout bevat. De Fiber Armchair kan met 4 verschillende onderstellen geleverd worden. Fiber is de perfecte stoel voor bijvoorbeeld een huiskamer, wachtkamer of op kantoor.

Fiber Tube Base

De Muuto Fiber Tube Base heeft een onderstel met 4 poten. De poten zijn met doppen voorzien waardoor de vloer niet zal beschadigen. Het onderstel kan in dezelfde kleur als de zitschaal geleverd worden. Bovendien bestaat er ook een versie met een natuurlijke kleur zitschaal en zwarte poten. De stoel is beschikbaar in de volgende kleuren: natuurlijk wit, grijs, zwart, dusty red, dusty green en natuur met zwart.

Fiber Tube Base met bekleding

De Muuto Fiber Tube Base kan naar keuze geleverd worden met een beklede zitschaal. Het onderstel is standaard in dezelfde kleur als de zitschaal. De zitschaal kan geleverd worden in de volgende kleuren: rood, grijs, zwart, cognac silk leather en black silk leather.

Fiber Wood Base

De Muuto Fiber Wood Base heeft zoals de naam al zegt een onderstel die gemaakt is van hout. De 4 poten zijn stevig maar ook tegelijkertijd elegant en hebben een robuuste uitstraling. De poten kunnen in dezelfde kleur als de zitting geleverd worden, maar ook in een natuurlijke eiken kleur. De beschikbare kleuren zijn: dusty red, dusty green, grijs, zwart en natuurlijk wit met een eiken onderstel.

Fiber Wood Base met bekleding

Het onderstel van de Muuto Fiber Wood Base is in dezelfde kleur als de zitschaal van de stoel. De zitting kan in twee kleuren leer geleverd worden: cognac silk leather en black silk leather. Tevens kan de stoel in een andere stof geleverd worden in de kleur: rood, zwart of grijs.

Fiber Sled Base met of zonder bekleding

De Muuto Fiber Sled Base heeft een onderstel met een slede model. Het onderstel kan in diverse kleuren geleverd worden die bij de zitschaal passen. De beschikbare kleuren zijn: wit, grijs, zwart, dusty green, dusty red en een natuurkleur met een zwart onderstel.

Naast de standaard zitschaal is er ook de mogelijkheid om de zitschaal te laten stofferen. Ook bij deze uitvoering wordt het onderstel in dezelfde kleur als de zitschaal geleverd. Beschikbare stoffen zijn: grijs, rood, zwart, cognac silk leather en black silk leather.

Fiber Swivel Base met of zonder bekleding

De Muuto Fiber Swivel Base heeft een onderstel met 4 schuine poten die op een draaivoet geplaatst zijn. Op deze manier kunt u diverse kanten opdraaien terwijl u op de stoel zit. Het onderstel is in matchende kleuren op de zitschaal leverbaar. Beschikbare kleuren zijn: dusty green, dusty red, wit, grijs, zwart en nature met zwart.

Tevens kan de Fiber met Swivel Base ook met een gestoffeerde zitschaal geleverd worden. De zitschaal kan met leer bekleed worden in de kleur: silk cognac en silk zwart. Beide modellen zijn van een zwart onderstel voorzien. Voor de kleuren: grijs, rood en zwart kan er een gelijksoortig onderstel geleverd worden.

Front Upholstery

Het is mogelijk om alleen de zitting van Fiber te laten bekleden en de achterkant van de zitschaal in zijn natuurlijke vorm te laten. Als u voor een grijze stoffering kiest dan is de achterkant van de stoel grijs. Bij zwart is de achterkant van de stoel ook zwart. Fiber Front Upholstery is leverbaar met alle 4 de bovengenoemde onderstellen.

Muuto Fiber Armchair stoel

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Muuto Fiber armchair
Muuto Fiber armchair
Muuto Fiber Armchair stoel
Muuto Fiber Armchair stoel
Muuto Fiber Armchair stoel
Muuto Fiber Armchair stoel
Muuto Fiber Armchair stoel
Muuto Fiber Armchair stoel
Muuto Fiber Armchair stoel
Muuto Fiber Armchair stoel
Muuto Fiber Armchair stoel
Muuto Fiber Armchair stoel
Muuto Fiber Armchair stoel