Mitab RAL

Één ontwerp stoel met 6 verschillende onderstellen

De RAL serie van Mitab is een complete serie stoelen die speciaal gericht zijn op het hedendaagse interieur. Ral heeft 6 verschillende onderstellen waardoor er voor iedere omgeving een onderstel geschikt is. RAL staat voor ‘’Range for Activity en Leisure’’ en is ontwikkeld om aan verschillende wensen te voldoen. Het kantelen van de zitting wordt zorgvuldig uitgezocht en geëvalueerd om voor een hoogst comfort niveau te zorgen, van het begin tot het einde van de zitsessie.

Uitvoering

De rugleuning en de zitting zijn gestoffeerd in standaard stof maar in overleg is er een andere stof mogelijk. Het onderstel is beschikbaar in 6 uitvoeringen: 4-poots, slede, hout, draaibaar en draaibaar met 4 of 5 wielen. Het metalen frame is leverbaar in zwart, wit of chroom, het houten frame in natuurlijk as of beits. De RAL is stapelbaar wanneer u voor de 4-poot of sledeversie kiest. Tevens zijn er armleuningen beschikbaar in zwart, wit, of chroom. De afmeting van de stoel is Hoogte 82cm x breedte 56cm x diepte 48cm x zithoogte 45cm.

Mitab RAL stoel

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Mitab RAL stoel
Mitab RAL stoel
Mitab RAL stoel
Mitab RAL stoel
Mitab RAL stoel
Mitab RAL stoel
Mitab RAL stoel
Mitab RAL stoel