Mitab Mute

Speciaal ontworpen voor creatieve werkplekken

De naam Mute zegt het al, Mute van Mitab is een fauteuil speciaal ontworpen om creatieve werkplekken te creëren waar in stilte gewerkt kan worden. U wordt afgescheiden van de rest door middel van de extra hoge rugleuningen en zijkanten waardoor u een optimale stilte ervaart. De Mute werkt als een verdeler die zeer gewaardeerd wordt door de gebruikers in verschillende interieurs.

Uitvoering Mute

De Mute is verkrijgbaar in een 1-zits, 2-zits en 3-zits bank en is leverbaar met een hoekstuk versie. Op deze manier kan de Mute gecombineerd worden op de manier zoals u dat wilt. De stoffering van de Sofa is in standaard stof, maar is in overleg in een andere stof mogelijk. Het frame is in standaard kleuren.

Designer Joel Karlsson

De designer van de Mute is Joel Karlsson. Karlsson is een gerenommeerde designer en een aanwinst voor Mitab. Het minimalistische en gebruiksvriendelijke ontwerp van de aandrijving zijn de belangrijkste ingrediënten van Joel Karlsson’s ontwerpfilosofie. Karlsson heeft onder andere de Ral, Unit, Tweed, Stereo, Shadow Storage, Mute, Anywhere en Shadow ontworpen voor Mitab.

Mitab Mute bank

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Mitab Mute bank
Mitab Mute bank
Mitab Mute bank
mitab_mute_soft_seating_nordic_office_furniture_08
Mitab Mute bank
mitab_mute_soft_seating_nordic_office_furniture_03
mitab_mute_soft_seating_nordic_office_furniture_02
Mitab Mute bank