Mitab Lobby

Een unieke bank en poef

De Mitab Lobby zitmeubilair collectie is een modern lounge-systeem waarbij aandacht is besteed aan de wensen en behoeften van de eindgebruiker. Lobby biedt verschillende zitmogelijkheden vanuit elke hoek en kan in grote systemen worden ingebouwd. De rugleuning van Lobby kan dienen als rugleuning en als extra zitplaats. Deze ligt hoger dan de zitting waardoor u geen last heeft van elkaar.

Lobby poef

Naast de sofa heeft Lobby ook een poef. De poef komt uit hetzelfde ontwerp en kan dienen als voetensteun, maar ook als extra zitplaats. Door het speciale onderstel is de poef breed inzetbaar en gemakkelijk te verplaatsen. De sofa en poef zijn beiden bekleed met standaard stof, maar kunnen in overleg voorzien worden van een andere stof. Het frame is van gepoedercoat metaal.

Designer From Us With Love

De designer van de Lobby bank is From Us With Love. Dit is een jong ontwerpbureau gericht op innovatief design. Het team bestaat uit 3 personen en heeft al meerdere ontwerpen voor Mitab mogen maken zoals de Rodeo, Piccolo, Highway serie en de Button.

Mitab Lobby sofa

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Mitab Lobby sofa
Mitab Lobby sofa
mitab_lobby_sofa_nordic_office_furniture_03
Mitab Lobby sofa
Mitab Lobby sofa