Mitab Director

Director fauteuil

De Mitab Director Fauteuil is een charismatische en onderscheidende fauteuil met een zachte, eenvoudige en elegante uitdrukking. Het ontwerp biedt een ruime zitplaats. De bocht in de rugleuning geeft u extra comfort en is tevens een stevige armleuning. Op deze manier kunt u optimaal ontspannen. De zitting en rugleuning van de fauteuil zijn in standaard stof, maar kunnen ook bekleed worden met een stof speciaal door u aangeleverd. Het frame is standaard in chroom of in een poedercoating afwerking en heeft verstelbare voetjes.

De afmetingen van de Mitab Director fauteuil zijn: hoogte 71cm x breedte 81cm x diepte 68 cm x zithoogte 39 cm.

Director Sofa

Naast de Director Fauteuil heeft Mitab ook een bijpassende Sofa ontworpen. Deze sofa heeft net als de fauteuil een charismatisch en onderscheidend design. Een zachte, eenvoudige en elegante uitdrukking. De sofa biedt meerdere zitplaatsen, waardoor er gemakkelijk 2 tot 3 personen op de sofa kunnen zitten. De zitting en rugleuning zijn gestoffeerd in een standaard stof, maar kunnen ook in een stof naar uw keuze gestoffeerd worden. Het frame is standaard in chroom of poedercoating en heeft verstelbare voetjes.

Designer Rahimkulov

De designer van Director is Jurij Rahimkulov. Rahimkulov gaat over gedurfde en artistieke ontwerpen. Met een minimalistische precisie weet hij het te mengen en worden de ontwerpen eenvoudig en duidelijk. Rahimkulov heeft onder andere de Director, Trio, Ving, Toro, Paper, Jack en Dino mogen ontwerpen voor Mitab.

Mitab Director fauteuil

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Mitab Director fauteuil
Mitab Director fauteuil
Mitab Director fauteuil
Mitab Director fauteuil
Mitab Director fauteuil
Mitab Director fauteuil