Mitab Commune

Nieuw product, met een minimalistisch design

Mitab en Joel Karlsson hebben een nieuw product ontworpen, namelijk de Commune. Dit is een baanbrekende tafel die het energieke karakter van de kantooromgeving en werkstructuur vertegenwoordigd. Met de Commune kunt u eenvoudig de hele dag aan de tafel blijven werken, omdat stroom binnen handbereik is. De tafel is namelijk voorzien van power sockets in elke poot.

De power sockets van de Commune zijn niet alleen heel praktisch, maar zorgen ook voor een hartelijke en moderne uitstraling. Het gehele ontwerp geeft een warme indruk met genoeg werkruimte en laat mensen comfortabel gebruik maken, met een grote werkplek. Door het minimalistische design is de tafel geschikt voor veel diverse omgevingen. Zo kunt u de Commune in een kantoor plaatsen, maar deze misstaat ook niet in de huiselijke omgeving.

Uitvoering

Het frame van de Mitab Commune is gemaakt van een combinatie tussen geperst essenhout en staal. De elektrische uitgangen zijn in de poten geplaatst. Het tafelblad wordt standaard in essen fineer geleverd. De tafel is bovendien voorzien van een geluiddempende kabelhouder in grijs vilt.

Afmetingen

Small L 220 x B 100 x H 74

Medium L 320 x B 100 x H 74

Large L 440 x B 100 x H 74

Extra Large L 440 x B 120 x H 74

Mitab Commune tafel

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Mitab Commune tafel
Mitab Commune tafel
Mitab Commune tafel
Mitab Commune tafel
Mitab Commune tafel