Mitab Caslon

Caslon fauteuil

De Caslon Fauteuil van Mitab is een eersteklas Fauteuil met internationale potentie en vrijgevigheid. De fauteuil is opgevuld met Nozag- en koudschuim. De Caslon fauteuil is bouwkundig in de buitenste vormen en draagt sierlijke naaidetails die het gevoel van exclusiviteit verbeteren. Het design vraagt op afstand niet om aandacht, maar van dichtbij heeft hij een oog voor details.

Caslon Sofa

De Caslon creëert een oog voor detail, maar zonder uiterlijk dat om aandacht schreeuwt. De Caslon wordt bij voorkeur geconfigureerd met een gevlekte wollen stof, een standaard stof, maar is ook verkrijgbaar in een stof die u zelf bij ons aanlevert. Het basisframe is chroom met een poedercoating afwerking.

Designer Joel Karlsson

De designer van de Caslon Fauteuil en bank is Joels Karlsson. Karlsson is voor Mitab een gerenommeerde ontwerper en heeft ook meerdere ontwerpen mogen maken. Het minimalistische en gebruiksvriendelijke ontwerp van de aandrijving zijn de belangrijkste ingrediënten van Joel Karlsson voor Mitab. Hij heeft onder andere de Ral, Unit, Tweed, Stereo, Shadow storage, Anywhere en Shadow ontworpen.

Mitab Caslon sofa

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Mitab Caslon sofa
mitab_caslon_fauteuil_sofa_projectmeubilair-nl_06
Mitab Caslon sofa
Mitab Caslon sofa
mitab_caslon_fauteuil_sofa_projectmeubilair-nl_02