Mitab Button

Een goede aanvulling op veel ontwerpen

De Mitab Button poef is dé aanvulling op de meeste designs en is een icoon onder duurzaam productontwerp. De poef is gemaakt van kleine onderdelen stof die in het midden zijn samengevoegd door middel van een knoop oftewel een button. De Button poef is er in twee formaten: ø69 cm of ø102 cm. De grote versie is geschikt voor twee personen. Er zijn afwijkende maten op aanvraag leverbaar tot een maximum doorsnede van 200 cm.

Button Spare Part Edition (SPE)

Naast de gewone Button, is er ook een Button Spare Part Edition (SPE) versie beschikbaar. Dit houdt in dat deze poef is gemaakt van overgebleven delen stof in diverse designs. U kunt de Button SPE in voorgeselecteerde kleurcombinaties reserveren. Elke Button SPE is hierdoor uniek en geen 2e hetzelfde. Het is zelfs mogelijk om stoffen zelf uit te zoeken en per strook aan te geven wat u welke plek wilt hebben. Ook deze poef is verkrijgbaar in twee verschillende maten: ø69 cm of ø102 cm. Het frame is van chroom of in een poedercoating.

Designer From Us With Love

De designer van de Button poef en de Button SPE poef is From Us With Love. From Us With Love is een team van designers uit een jong ontwerpbureau gericht op innovatief design. Het team bestaat uit Palmer, Lögren en Petterson. From Us With Love heeft onder andere de Rodeo, Piccolo, Lobby, Highway serie en de Button voor Mitab ontworpen.

Mitab Button poef

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Mitab Button poef
Mitab Button poef
Mitab Button poef
Mitab Button poef
Mitab Button poef
Mitab Button poef
Mitab Button poef