Mitab Ascent

Het nieuwe zitsysteem, met een uniek uiterlijk!

De Mitab Ascent is een nieuw, modulair en uitzonderlijk zitsysteem met een indrukwekkend karakter maar een bescheiden uiterlijk. Dit uitzonderlijke zitsysteem is speciaal voor publieke ruimtes zoals lobby’s en vliegvelden ontworpen. De Ascent helpt u te ontspannen en maakt het wachten meer comfortabel.

Mitab Ascent is specifiek ontworpen om de behoeftes en wensen van de gebruiker te vervullen. Zo kunt u eenvoudig uw apparaten opladen omdat de basis van het design een USB-poort en een stopcontact heeft. Ook kan de basis mogelijk als een bijzettafel gebruikt worden, waar u uw persoonlijke eigendommen zoals een krant, laptop of eten en drinken kunt plaatsen.

De zitplaatsen zijn van koudschuim en multiplex gemaakt en deze zijn beschikbaar in een grote keuze aan stofferingen en kleuren. De zitplaatsen bieden u goede ondersteuning en comfort. Samen met de gladde, zachte vormen van de zitting, biedt de houten basis, die in essenfineer is afgewerkt, een krachtig contrast.

Uitvoering

De Ascent is in twee afmetingen beschikbaar met een maximum van 3 of 4 zitplekken. Het zitsysteem kan letterlijk worden aangepast zodat deze letterlijk in iedere ruimte past, zowel groot of klein. U heeft de mogelijkheid om de opstelling creatief qua kleurcombinaties op te stellen doordat iedere zitting apart bevestigd is.

Afmetingen

Uitvoering met 3 zitplaatsen: L 2034 x B 597 x H 822

Uitvoering met 4 zitplaatsen: L 2674 x B 597 x H 822

Mitab Ascent zitsysteem

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Mitab Ascent zitsysteem
Mitab Ascent zitsysteem
Mitab Ascent zitsysteem
Mitab Ascent zitsysteem
Mitab Ascent zitsysteem