Humanscale M8

Humanscale M8 monitorarm

De monitorarm heeft een bedachtzame combinatie van wrijving tussen de assen en een intern tegenwicht mechanisme. Het robuuste ontwerp van de Humanscale M8 monitorarm is bestemd voor een wat zwaardere monitor met een gewicht tot 18 kilo. De constante veranderen van de hedendaagse werkplek is geen probleem doordat de M8 zich moeiteloos aanpast.

Gericht op de hedendaagse techniek

De M8 monitorarm is in vergelijking met een overgroot deel van de monitoren die op dit moment op de markt zijn zeer geoptimaliseerd. U heeft de keuze om een enkele monitor of een dubbele monitor aan de arm te plaatsen, die een gewicht van 3,5 tot 18 kg dragen.

Humanscale M8 quick release kogelgewricht

De M8 is voor een eenvoudige installatie en een geïntegreerd kabelmanagement systeem voorzien van een Quick release kogelgewricht. Ook wordt schade aan de muur voorkomen doordat de arm een 180 graden stopmechanisme heeft.

Humanscale M8 met crossbar

Er is ook keuze uit een Humanscale M8 monitorarm met een crossbar om de veiligheid en stevigheid van uw twee monitoren te kunnen garanderen. Beide monitoren staan hierdoor vast en kunnen synchroon bewegen.

Humanscale M8 monitorarm

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Humanscale M8 monitorarm
Humanscale M8 monitorarm
Humanscale M8 monitorarm
Humanscale M8 monitorarm
Humanscale M8 monitorarm