Humanscale Freedom

Humanscale Freedom

De Freedom stoel van Humanscale is beschikbaar als directiestoel en als bureaustoel. Volgens de New York Times zijn deze stoelen de gouden standaard in kantoormeubilair.

Humanscale Freedom Task bureaustoel

De Humanscale Freedom Task bureaustoel kan gemakkelijk integreren in moderne kantoorruimtes en kan elke ruimte vullen. De Freedom bureaustoel is ontworpen om comfort, stijl en een compleet gebruiksgemak te bieden. De stoel heeft meer dan 10 verschillende design awards gewonnen en biedt voor iedere gebruiker de geschikte ondersteuning. De gebruiker kan gemakkelijk bewegen terwijl hij ondersteund wordt door middel van de perfecte balans van de stoel. De gezondheid wordt verbeterd doordat je houding vaak veranderd kan worden.

Over de Freedom bureaustoel

De Freedom Task is op het gebied van bureaustoelen een revolutie. Doordat de leuningen gevoelig op gewicht zijn en de armleuningen synchroon verstelbaar zijn, stelt de Freedom nieuwe normen voor bureaustoel functionaliteiten en prestaties. De contouren van het lichaam worden direct overgenomen doordat de rugleuning van de bureaustoel gevuld is met speciaal schuim. De dikke kussens bieden een aangepaste ergonomische pasvorm voor iedere gebruiker en zorgen voor langdurig comfort.

Langdurig comfort

Zowel de zitting als de rugleuning van de stoel zijn opgevuld met een speciaal soort schuim waardoor er zeker tot 4 uur achter elkaar optimaal comfort geboden wordt, terwijl andere soorten schuim maar 4 minuten comfort kunnen bieden.

Achterwaartse zitneiging

Er wordt automatisch voor een aangepaste ondersteuning voor iedere gebruiker gezorgd door Freedom’s intelligente leunmechanisme. Het mechanisme stimuleert spontane en gezonde bewegingen gedurende de dag en zonder extra knoppen maakt de Freedom vrij bewegen mogelijk.

Humanscale Freedom Task directiestoel

Freedom hoofdsteun

De directiestoel heeft alle bovenstaande informatie maar bevat een hoofdsteun welke het hoofd, de nek en de achterwaartse zitneiging ondersteunt. De hoofdsteun beweegt mee met de gebruiker, zodat er geen handmatige aanpassingen nodig zijn.

Humanscale Freedom bureaustoel

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Humanscale Freedom bureaustoel
Humanscale Freedom bureaustoel
Humanscale Freedom bureaustoel
Humanscale Freedom bureaustoel