Holmris Milk

Wij zijn gestopt met het actief aanbieden van Holmris producten, omdat wij kwalitatief betere en prijs gunstigere alternatieven hebben. Een alternatief is de Drentea Flight Desk. Voor meer informatie neem contact met ons op.

De Holmris Milk is een elektrisch zit-sta bureau dat in elke omgeving past. Milk is een combinatie van functie en design. De draden zijn in de binnenkant van het bureau georganiseerd. De verschillende inbouwdozen kunnen van alles bevatten, hierbij kunt u denken aan een ordner, pennenhouder, maar ook een aquarium. Milk is met name ontworpen voor alle Apple liefhebbers. Voor alle ontwerpen heeft u de keuze uit een vaste hoogte of een elektrisch verstelbare hoogte.

Tafelblad

Het tafelblad heeft een standaard dikte van 6cm en u kunt keuze maken uit een witte hoogglans afwerking of een matte afwerking. Tevens is het mogelijk om te kiezen voor een maatwerk tafelblad van bijvoorbeeld linoleum in de kleur zwart. Verder kunt u kiezen uit een vaste of een elektrisch verstelbare hoogte.

Milk Classic

De Milk Classic is een klassiek basismodel van de Holmris Milk serie. Het tafelblad van de Milk Classic is 140 x 82cm. Het tafelblad kan in overleg van een ander blad worden voorzien. Dit bureau kan als vast- of elektrisch bureau geleverd worden.

Milk Grande

De Milk Grande is het ideale bureau voor degene die extra ruimte nodig heeft. In combinatie met de kasten uit de Holmris collectie creëert u binnen een handomdraai een vergadertafel of directiebureau. De afmeting van het tafelblad is 180 x 82cm.

4Milk

De 4Milk is een vierkante tafel van 130 x 130cm. De 4Milk is zeer geschikt als werkplek, maar kan ook gebruikt worden als tafel voor een kort overleg of een kantinetafel.

Mini milk

De Mini Milk heeft een wat kleiner tafelblad dan de andere tafels uit de serie en is daarmee de ideale oplossing voor kleinere ruimtes. De Mini Milk bijvoorbeeld te gebruiken als servicebalie in een winkel. De afmeting van de Mini Milk is 120 x 47cm en kunt u kiezen uit een hoogte van 73cm of 109cm.

Holmris Milk zit sta bureau

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Holmris Milk zit sta bureau
holmris_milk_table_zit_sta_bureau_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_04
holmris_milk_table_zit_sta_bureau_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_01
Holmris Milk zit sta bureau
Holmris Milk zit sta bureau
Holmris Milk zit sta bureau
Holmris Milk zit sta bureau
Holmris Milk zit sta bureau
holmris_milk_table_zit_sta_bureau_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_06