Holmris Genese

Wij zijn gestopt met het actief aanbieden van Holmris producten, omdat wij kwalitatief betere en prijs gunstigere alternatieven hebben. Voor alternatieven neem contact met ons op.

Het Holmris Genese is een zit-sta bureau, ontwikkeld aan de hand van de vraag naar meer creativiteit, elegantie en functionalisme. De serie bestaat uit het bureau, bijpassende kasten, ladeblokken en kantine- en vergadertafels. De serie is een geschikte inspiratie voor elke moderne kantooromgeving, een item voor het kantoor van de toekomst.

Holmris Genese zit-sta bureau

Genese is een ergonomisch bureau, dat versteld kan worden in hoogte. Door middel van een gasveer en een slinger kan het bureau handmatig versteld worden vanaf 65 tot 95 cm. Door middel van de elektromotorische motor kan het bureau versteld worden tussen de 65,6 en 128 cm.

Genese Storage

De Genese storage kasten worden toegepast in kantoren waar design samen komt met functionaliteit. De Genese kasten zijn een unieke producten en zijn leverbaar met draaideuren, schuifdeuren, open of met lades. De breedtes verschillen van 90 tot 60cm en de hoogtes van 40 tot 110cm. De kasten worden standaard in wit of zwart uitgevoerd en de accenten in fineer, linoleum en laminaat.

De designers van de Genese serie zijn: Voss & Hedlund.

Holmris Genese zit sta bureau

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

holmris_genese_table_zit_sta_bureau_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_03
Holmris Genese zit sta bureau
Holmris Genese zit sta bureau
Holmris Genese zit sta bureau
holmris_genese_table_zit_sta_bureau_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_08
Holmris Genese zit sta bureau
Holmris Genese zit sta bureau
holmris_genese_table_zit_sta_bureau_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_07