Holmris Cabale

Wij zijn gestopt met het actief aanbieden van Holmris producten, omdat wij kwalitatief betere en prijs gunstigere alternatieven hebben. Een alternatief is de Drentea Piqniq. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Holmris Cabale zit-sta bureau is een moderne nieuwe collectie van bureaus en vergadertafels. Deze collectie combineert een tijdloos en klassiek design met de trends tot op de dag van vandaag. Holmris Cabale is verkrijgbaar met houten poten en er is keuze uit meer dan 100 kleuren, daarnaast heeft het de collectie een aantrekkelijke prijs.

Verhaal achter de Holmris Cabale

Holmris Cabale is oorspronkelijk ontworpen in 1996 door Lise & Hans Isbrand, maar is opnieuw geïntroduceerd door Holmris Office met een modernere look die reflecteert op 2015. De collectie bestaat uit (zit-sta)bureaus, kantine- en conferentietafels, met het doel een actievere en fijne omgeving te creëren binnen een bedrijf.

Holmris Cabale zit sta bureau

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

holmris_cabale_zit_sta_bureau_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_06
Holmris Cabale zit sta bureau
holmris_cabale_zit_sta_bureau_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_02
Holmris Cabale zit sta bureau
holmris_cabale_zit_sta_bureau_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_04