Herman Miller Setu

De Herman Miller Setu bureaustoel is beweging

U voelt zich gelijk één met deze Setu bureaustoel door de beweegbare rugleuning. De rugleuning zorgt ervoor dat uw gewicht ondersteunt blijft als u achterover leunt. Zo ervaart u een optimaal comfort.

Lyris vering van de rug

Het fijn afgestelde Lyris 2 materiaal is eerder een structureel element dan textiel. Het vormt de zitting en rugleuning van de Setu bureaustoel die uit één stuk bestaan. De lyris vering werkt samen met de kinematische rugleuning om zich aan uw vormen aan te passen en uw gewicht gelijkmatig te verdelen. Om het voor u comfortabel te houden ventileert het open gaas uw lichaam.

Herman Miller Setu Bureaustoel eenvoudig in te stellen

De Setu bureaustoel is zeer gemakkelijk in te stellen. Zo kunt u een gemakkelijke leunpositie kiezen, zonder een verstelling te doen. U hoeft slechts de hoogte in te stellen, dit is ideaal voor plaatsen waar veel verschillende mensen gebruikmaken van dezelfde stoel.

Setu tafel

De tafels, die hetzelfde elegante, spaarzame ontwerp en het onderstel met de ongecoate legering als de Setu stoelen hebben, ondersteunen alle verschillende manieren waarop u wilt werken en leven: zitten, loungen, staan of zitten op een kruk. Verkrijgbaar in 4 hoogtes, 3 diameters en verschillende oppervlaktematerialen.

Setu werkstoel

De Setu werkstoel maakt het mogelijk om deze te gebruiken met verschillende houdingen. Net zoals de oorspronkelijke Setu is de werkstoel voor iedereen passend en is het een toevoeging op iedere plek. De werkstoel is verkrijgbaar met stofbekleding of Lyris 2-vering.

Setu vergaderstoel

Voor de Setu vergaderstoel kunt u kiezen uit een onderstel met glijders en 5 poten of met wieltjes. Het onderstel kan in grafiet of aluminium geleverd worden.

Setu is duurzaam

De duurzame en roestvrije H-alloy aluminium voet hoeft niet afgewerkt te worden en is hierom niet met schadelijke stoffen bewerkt. Setu is volgens het Cradle to Cradle protocol ontwikkeld en 48% van gerecycled materiaal gemaakt en is voor 92% recyclebaar.

Herman Miller Setu stoel

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Herman Miller Setu stoel
hermanmiller_setu_vergader_bureau_stoel_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_03
hermanmiller_setu_vergader_bureau_stoel_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_06
Herman Miller Setu stoel
Herman Miller Setu stoel