Herman Miller Sayl

Herman Miller Sayl bureaustoel: minder materiaal, minder onderdelen en toch alles wat een goede Herman Miller stoel moet zijn

Minder materiaal, minder onderdelen en toch alles wat een goede stoel moet zijn, is de achterliggende gedachte van Herman Miller, designer Yves Béhar geweest. De 3 beste eigenschappen van de Herman Miller Sayl zijn: een gezonde ondersteuning, aantrekkelijke prijs en een goed ontwerp. Door eenvoudige materialen te transformeren op slimme wijze, is de Sayl voor toegankelijk geworden.

Sayl rugleuning

Sayl’s frameloze 3D intelligent-rugleuning vormt een gezonde balans tussen vrijheid en ondersteuning. De elastomeerstrengen verschillen in dikte en spanning om meer ondersteuning te bieden in overgangsgebieden langs de wervelkolom en minder op alle andere plekken om volledige zitbewegingen aan te moedigen.

Sayl bijzetstoel

De bijzetstoelen van Sayl kunnen gemakkelijk van werkruimte naar vergaderruimte en weer teruggeplaatst worden. De Sayl bijzetstoel ziet er kwalitatief uit en werkt uitstekend voor u.
De bijzetstoel is verkrijgbaar met een onderstel van 4 poten, glijders, zwenkwielen of met een slede met of zonder armleuningen. Verder kunt u een suspensie kiezen die lijkt op de 3D intelligent-rugleuning met veren die hetzelfde is als de werkstoel. Er is ook een standaard stoffering ook mogelijk.

Sayl werkstoel

De Sayl werkstoel is een ideale stoel voor achter een balie of gewoon bij uw werkdesk. De stoel is wat hoger dan een standaard bureaustoel en bezit een speciale voetensteunring. Er wordt een perfecte combinatie geboden tussen zitten en staan op de werkplek door de werkstoel. Wat de rug betreft kunt u kiezen uit een speciale suspensie wat lijkt op en netrug of een gesloten rug.

Herman Miller Sayl bureaustoel

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Herman Miller Sayl bureaustoel
Herman Miller Sayl bureaustoel
Herman Miller Sayl bureaustoel
hermanmiller_sayl_bureau_stoel_bureaustoel_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_08
hermanmiller_sayl_bureau_stoel_bureaustoel_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_07
hermanmiller_sayl_bureau_stoel_bureaustoel_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_02
Herman Miller Sayl bureaustoel