Herman Miller Ratio

Herman Miller Ratio zit-sta bureau

Uit onderzoek is gebleken dat het ten goede is voor uw gezondheid om af te wisselen van de lichaamshouding. Mensen voelen zich beter als ze meer bewegen en mensen werken beter als ze zich goed voelen. De Herman Miller Ratio zit-sta bureau kan in hoogte versteld worden waardoor de overgang van staan naar zitten ten alle tijden gemakkelijk verloopt. De gebruiker van de Ratio vindt al snel de juiste balans op de werkvloer. Het bureau kan als individueel bureau ingezet worden, maar ook in een bench opstelling met oneindig veel mogelijkheden.

Moeiteloos integreren

Met het lichtgewicht, zijn strakke lijnen en het opgeruimde design is Ratio ontworpen om gemakkelijk in het moderne kantoorlandschap te verenigen. Het zit-sta bureau is verkrijgbaar in 2 versies. Namelijk een versie die in hoogte kan worden versteld door middel van een slinger en een elektrisch verstelbare versie. Ratio kan naadloos geïntegreerd worden met onze andere producten: van bureaustoelen en bijzettafels tot andere bureau- en opslagsystemen. Hiermee kan een fijne werkomgeving gecreëerd worden waarin de hele dag door intuïtief bewogen en gewerkt kan worden.

Het ontwerp van Ratio ondersteunt ergonomische tools zoals de Flo monitorarm waardoor de gebruiker de positie van een of meerdere schermen gemakkelijk aan kan passen. Ook wanneer hij of zij verandert van lichaamshouding.

Herman Miller Ratio zit sta bureau

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

hermanmiller_ratio_zit_sta_bureau_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_04
hermanmiller_ratio_zit_sta_bureau_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_07
hermanmiller_ratio_zit_sta_bureau_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_06
hermanmiller_ratio_zit_sta_bureau_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_05
hermanmiller_ratio_zit_sta_bureau_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_02
Herman Miller Ratio zit sta bureau