Herman Miller New Aeron

Herman Miller Aeron, vernieuwde versie!

Herman Miller heeft de geliefde Aeron vernieuwd. De Aeron is dus nog beter geworden. Toen de Aeron ontworpen werd door Bill Stumpf en Don Chadwickl, hebben ze hun uitermate inzicht op de mens en nooit eerder tentoongestelde technologie gecombineerd om een innovatieve stoel op de markt te zetten. Nu is de Herman Miller Aeron van nog bedachtzamere en sterkere materialen, nieuwe afwerkingsopties, betere aanpasmogelijkheden en een nog aangename en gezondere zit.

Uiterlijk

Herman Miller biedt door de grote keuze aan afwerkingen, kleuren en Pellicle designs een grote mogelijkheid aan keuze. De Aeron heeft een zuivere, licht transparante vormgeving en garandeert hiermee dat de bureaustoel overal passend zal zijn in de werkomgevingen, ondanks deze klassief of modern ingericht zijn. De Aeron is beschikbaar als Classic )geheel Carbon frame), Titanium (Smoke met titanium  frame) en Gepolijst (alu delen gepolijst). Tevens zijn er een bijpassende Aeron baliestoel en conferentiestoel verkrijgbaar.

Pellicle zitting en rugleuning

De Aeron bureaustoel is voorzien van een Pellicle zitting en rugleuning om een optimale ondersteuning voor elke gebruiker te bieden. Het vormaanpassende materiaal is uniek en strekt zich in alle richtingen uit en verdeelt door het Pellicle systeem het gewicht van de gebruiker met geschikte mate over de stoel voor een uiterst zitcomfort. Het systeem voorkomt de overbelasting van de werkvelkomen en de bovenbenen.

Uw huidtemperatuur stijgt al met 6,7 C⁰ wanneer u slechts 30 minuten lang op een traditionele stoel met een gestoffeerd schuimkussen zit. Het Pellicle van de Herman Miller Aeron is ventilerend, wat ervoor zorgt dat warmte- en vochtophopingen voorkomen worden.

Posturefit lendesteun

Als u rechtop en lichtelijk voorovergebogen achter de computer zit ontstaat er wat ruimte tussen het bekken en de rugleuning. Terwijl dit deel van uw lichaam niet wordt ondersteund, kantelen uw bekken naar achteren en buigt de onderrug te veel. Hierdoor wordt uw wervelkolom overbelast. Posturefit voorkomt dit probleem op door het bekken in een optimale stand te plaatsen. De gehele rug kan zo zijn natuurlijke vorm behouden en overbelasting wordt vermeden. U kunt de mate van de tegendruk van de Posturefit zelf verstellen.

Kinemat kantelmachanisme

Door middel van het gepatenteerde Kinemat kantelmechanisme beweegt de Aeron synchroon met uw lichaam. Aeron’s Kinemat kantelmechanisme zorgt ervoor dat het lichaam op een vloeiende en natuurlijke wijze kan bewegen vanuit de enkels, knieën en heupen. Samen met de verstelmogelijkheden van de stoel zorgt het kantelmechaniek van de Aeron voor een comfortabele en gezonde ondersteuning in elke positie, bijvoorbeeld nadenken, telefoneren, vergaderen, lezen en beeldschermwerkzaamheden.

De ideale maat voor iedereen

De Aeron is in diverse maten verkrijgbaar, namelijk A, B of C. Hierdoor is er voor iedereen een ideaal passende uitvoering; van de lichtste en kleinste vrouw tot de zwaarste en grootste man. Om ervoor te zorgen dat de drukverdeling en gewichtsinstelling uiterst voor het individu blijven, wordt voor elke maat een specifieke afstelling van het kantelmechaniek en de spanning van het Pellicle doorgevoerd.

Herman Miller 2 bureaustoel

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Herman Miller 2 bureaustoel
Herman Miller 2 bureaustoel
Herman Miller 2 bureaustoel
Herman Miller 2 bureaustoel
Herman Miller 2 bureaustoel
Herman Miller 2 bureaustoel