Herman Miller Mirra 2

Mirra 2 bureaustoel van Herman Miller al meer dan 15 jaar onovertroffen

De Herman Miller Mirra 2 bureastoel zorgt ervoor dat hij één wordt met uw lichaam doordat hij met u meebeweegt. De rugleuning en de zitting passen zich direct aan uw lichaam aan, zodra u gaat zitten. Met dynamische netbespanning die reageert op uw kleinste bewegingen, met simpele instelmogelijkheden voor het afstellen van de houding, vormt de Mirra 2 een balans tussen persoonlijke ergonomie en direct comfort in een elegant ontwerp.

Lus- rugleuning en Airweave zitting van Mirra 2

Een uiterst ondersteunende, flexibele stoel die uw lichaam natuurlijk laat bewegen is de basis voor een goede ondersteuning van de zitbeweging. De lus-rugleuning van de Mirra 2 is hetgene wat beweegbaarheid biedt, waardoor u iets boven u kunt pakken en kunt uitrekken. U kunt gemakkelijk achterover leunen terwijl het Harmonic tilt2 mechaniek voor een gebalanceerd gevoel zorgt.

Mirra 2 Butterfly Back

Dankzij een nieuwe methode om een stof te verenigen met rug van polymeer, is de zeer responsieve Butterfly back het resultaat van de vernieuwde Mirra 2, wat een dynamische structuur oplevert. De Butterfly Back kunt u zowel ondersteunend als koel houden doordat hij geventileerd is, hoe actief u ook bent. Binnen deze optionele rugleuning is de passieve Posturefit-lendensteun geïntegreerd. De lendensteun houdt uw wervelkolom in balans en voorkomt verslapping.

Mirra 2 Triflex rugleuning

De Mirra 2 heeft oorspronkelijk gebruikte materialen als stof en de schuim is vervangen voor een soepele elastische TriFlex rugleuning en een zelfvormende, druk verdelende, AireWeave zitting. De rugleuning is gemaakt van een unieke polymeer compositie waardoor deze frameloos is. Hierdoor is rotatie mogelijk, een continue bekken ondersteuning en is er een optimale drukverdeling.

Voor iedereen de ideale uitvoering

De Mirra 2 van Herman Miller kent diverse uitvoeringen. Zo kunt u kiezen uit een wit of grafiet basisframe, een grafiet, grijs (Fog) of gepolijste voetenkruis, een Triflex of Butterfly (gestoffeerde) rugleuning en verschillende kleuren voor de rugleuning en zitting.

Herman Miller Mirra 2 bureaustoel

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Herman Miller Mirra 2 bureaustoel
hermanmiller_mirra2_mirra_2_bureau_stoel_bureaustoel_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_02
hermanmiller_mirra2_mirra_2_bureau_stoel_bureaustoel_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_01
Herman Miller Mirra 2 bureaustoel
Herman Miller Mirra 2 bureaustoel
Herman Miller Mirra 2 bureaustoel