Herman Miller Keyn

Herman Miller Keyn vergader- en bijzetstoelen

De Herman Miller Keyn vergader- en bijzetstoelen collectie bestaat uit een verzameling stoelen die perfect comfort bieden en beweging stimuleren. Het meubilair is ontworpen door Forpeople. Zij gebruiken constant 4 dezelfde elementen waardoor het design van de stoel niet veranderd kan worden. De stoel kan tot wel 10 graden gekanteld worden om extra comfort te ervaren.

Om dit te kunnen voldoen, hebben ze een ontwerp gecreëerd dat gebaseerd is op 4 belangrijke onderdelen: de zitting, de zitschaal, het onderstel en verschillende bekledingsopties van leer of textiel. Het gedetailleerde patroon van de stoel draagt niet alleen bij aan het lichtgewicht uiterlijk, maar biedt ook ventilatie om de gebruiker koel te houden.

Diverse Keyn stoelen beschikbaar

De collectie bestaat onder andere uit een 4-poot stoel met de rugleuning in geperforeerd polyurethaan en een gestoffeerde zitting. Daarnaast is er een vergaderstoel met volledig gestoffeerde rugleuning, zitting en armleggers verkrijgbaar. Deze stoel is voorzien van 4 poten met glijders en heeft een zwart frame. Naast de vergaderstoel is er ook een versie met sledeonderstel verkrijgbaar, deze kan in diverse uitvoeringen geleverd worden.

Herman Miller Keyn stoel

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

hermanmiller_keyn_vergader_bijzet_stoel_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_02
hermanmiller_keyn_vergader_bijzet_stoel_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_11
Herman Miller Keyn stoel
Herman Miller Keyn stoel
Herman Miller Keyn stoel
Herman Miller Keyn stoel
hermanmiller_keyn_vergader_bijzet_stoel_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_06
hermanmiller_keyn_vergader_bijzet_stoel_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_05
Herman Miller Keyn stoel
hermanmiller_keyn_vergader_bijzet_stoel_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_03