Herman Miller Aeron

Aeron bureaustoel van Herman Miller al meer dan 15 jaar onovertroffen

Een unieke stoel die u waarschijnlijk nog nooit gezien heeft, laat staan op gezeten. De Herman Miller Aeron bureaustoel is ontworpen als verlengstuk van het menselijk lichaam. De anatomie van het lichaam wordt gevolgd en komt daarom tegemoet aan alle zitbehoeften, net als goed passende, comfortabele sportschoenen.

Pellicle rugleuning en zitting van Aeron

De Pellicle rugleuning en zitting van de Aeron bureaustoel zorgt voor een optimale ondersteuning van elke gebruiker. Het unieke materiaal dat zich aan vormen aanpast, verdeelt het gewicht van de gebruiker in de juiste mate over de stoel voor een optimaal zitcomfort en strekt zich in alle richtingen uit. Doordat het Pellicle systeem het lichaamsgewicht in de juiste mate over de rugleuning en zitting verdeeld, worden oncomfortabele drukpunten geminimaliseerd, waardoor de wervelkolom en de bovenbenen ontlast worden.
Wanneer u slechts 30 minuten lang op een traditionele stoel met een gestoffeerd schuimkussen zit stijgt uw huidtemperatuur al met 6,7 C0. Bij het Pellicle van de Aeron worden warmte- en vochtophopingen voorkomen omdat deze ventilerend is.

Kinemat kantelmechanisme van de Aeron

Dankzij het gepatenteerde Kinemat kantelmechanisme beweegt de Aeron bureaustoel synchroon met uw lichaam. Het lichaam wordt door een vloeiende en natuurlijke wijze bewogen vanuit de knieën, heupen en enkels door het Aeron’s Kinemat kantelmechanisme.
Het kantelmechaniek zorgt samen met de verstelmogelijkheden voor een comfortabele en gezonde ondersteuning in iedere positie, zoals vergaderen, telefoneren, lezen, beeldschermwerkzaamheden of nadenken.

Posturefit lendesteun van Aeron

Er ontstaat een ruimte tussen de bekken en de rugleuning van de stoel als u rechtop en wat voorovergebogen achter de computer zit. Wanneer dit gedeelte van uw lichaam niet wordt ondersteund, buigt de onderrug te veel en kantelen uw bekken naar achter waardoor er een overbelaste positie van uw wervelkolom ontstaat. Posturefit voorkomt dit door de bekken in een optimale stand te plaatsen. Overbelasting zal worden vermeden doordat de gehele rug hierdoor zijn natuurlijke vorm kan behouden. Tevens kunt u de mate van tegendruk van de Posturefit zelf verstellen.

Voor iedereen de ideale maat

Aeron is in verschillende maten leverbaar (A, B of C). Er is voor iedereen een perfect geschikte uitvoering, van de lichtste en kleinste vrouw tot de zwaarste en langste man. Voor elke maat wordt een specifieke afstelling van het kantelmechaniek en de spanning van het Pellicle doorgevoerd om ervoor te zorgen dat de gewichtsinstelling en de drukverdeling optimaal voor het individu blijven.

Uiterlijk van de Aeron

De Aeron biedt door middel van het grote assortiment aan kleuren, afwerkingen en Pellicle designs een grote mogelijkheid om de Aeron zo veel mogelijk naar uw smaak te maken. De lichte, pure transparante vormgeving garandeert dat de Aeron overal kan integreren binnen de werkomgeving, ongeacht of deze klassiek of modern ingericht zijn. Aeron is verkrijgbaar als Titanium (Smoke met titanium frame), Classic (geheel Carbon frame) en Gepolijst (alu delen gepolijst). Daarnaast zijn een bijpassende balie- en conferenstiestoel van de Aeron leverbaar.

Aeron = Innovatief, milieuvriendelijk en duurzaam

De ontwerpers (Don Chadwick en Bill Stumpf) streefden vanaf het prille begin naar een ontwerp waarbij zij gebruik konden maken van milieuvriendelijke en innovatieve grondstoffen. Zij hebben de stoel duurzaam gemaakt, met de bedoeling voor zeer langdurig gebruik. Herman Miller geeft niet voor niets o.a. 12 jaar garantie op het mechaniek. De onderdelen kunnen makkelijk vervangen worden en zijn eenvoudig te scheiden voor recycling. 94% van de onderdelen van de Aeron is recyclebaar en hij bestaat uit 66% uit gerecycled materiaal.

Herman Miller Aeron bureaustoel

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

hermanmiller_areon_bureau_stoel_bureaustoel_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_05
Herman Miller Aeron bureaustoel
Herman Miller Aeron bureaustoel
Herman Miller Aeron bureaustoel
Herman Miller Aeron bureaustoel
hermanmiller_areon_bureau_stoel_bureaustoel_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_07
Herman Miller Aeron bureaustoel