Giroflex 68

Giroflex 68 bureaustoel, een innovatief design

De functionele designstoel Giroflex 68 kan voorzien worden van alle denkbare opties en mogelijkheden. Hij ondersteunt elke gewenste zithouding met zijn individueel instelbare zitdiepte, zithoogte en regelbare tegendruk van de rugleuning.

Actief zitten met Giroflex 68

De ergonomisch gevormde zitschaal ondersteunt de bekken optimaal en zorgt voor een optimale drukverdeling. De dijbenen worden ontlast door de helling van 7 graden in het voorste gedeelte. Het Organicmove 3 mechaniek is het bewegings- en krachtcentrum van de stoel. Het coördineert rug neiging en zitting zodanig dat het lichaam wordt gestrekt, de gewichten worden bewogen en de doorbloeding als geheel verbeterd. De rugleuning kan vergrendel worden in 5 standen of ‘freefloat’ (door wijzen van vrij bewegend).

Giroflex 68 bureaustoel

De Giroflex 68 is standaard leverbaar met een gestoffeerde rugleuning of een netrug met uitgebreide kleur- en materiaalmogelijkheden. Zo kunt u de stoel naar uw persoonlijke smaak aanpassen. Er bestaat een complete bijpassende serie van vergader- en conferentiestoelen. De in hoogte verstelbaarheid van de rug en zitting is voor de ergonomie van de werkplek van belang en daarom vanzelfsprekend bij Giroflex-werkstoelen.

Giroflex 68 bezoekersstoel

Verkrijgbaar als sledestoel of 4-poot, gepoedercoat of verchroomd. De armleuningen zijn optioneel met lederen of stoffen bekleding. Comfort- of standaardbekleding en beklede rugschaal en is in diverse kleurvarianten en bekledingsmaterialen verkrijgbaar.

Giroflex 68 vergaderstoel

De Giroflex 68 vergaderstoel is verkrijgbaar met een netrug of gestoffeerde rug in aantrekkelijke kleurvarianten, met of zonder armleuningen. U heeft de keuze uit standaard- of comfortbekleding. Verschillende bekledingsmaterialen in diverse kleurvarianten. Met vijf-armige voet of y-steun in gepolijst aluminium of gepoedercoat en is leverbaar met wielen of glijders.

Giroflex 68 stoel

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

giroflex_68_bezoeker_bureau_vergader_stoel_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_01
giroflex_68_bezoeker_bureau_vergader_stoel_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_03
Giroflex 68 stoel
giroflex_68_bezoeker_bureau_vergader_stoel_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_05
giroflex_68_bezoeker_bureau_vergader_stoel_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_08
giroflex_68_bezoeker_bureau_vergader_stoel_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_06
Giroflex 68 stoel