Giroflex 64

De Giroflex 64 verenigt design en ergonomie

Deze wereldwijd miljoenen malen verkochte kantoorklassieker verzekert de perfecte zitvorm. De Giroflex 64 bureaustoel is comfortabel in elke zithouding en is gemaakt voor actief zitten. De bureaustoel kan gemakkelijk naar wens worden afgestemd.

Tweezone- zitprofiel

Het achterste gedeelte van de zitting gaat het uit de stoel glijden tegen en ondersteunt het bekkengebied. De druk bij de dijbenen zal weggenomen worden door middel van het voorste vlak van de zitting die een kleine helling van 7 graden heeft.

Giroflex 64 vergaderstoel

De Giroflex 64 vergaderstoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, comfortbekleding en in diverse bekledingsmaterialen. De vergaderstoel is ook verkrijgbaar met beklede rugleuning u kunt kiezen of u met of zonder armleuningen wenst. Kolom met terughaalmechanisme optioneel. De vijf-armige voet is in gepolijst aluminium of met poedercoating in diverse kleuren.

Giroflex 64 bezoekersstoel

De Giroflex 64 bezoekersstoel is verkrijgbaar als 4-poot stoel of sledestoel. In diverse bekledingsmaterialen en verschillende kleuren met standaard- of comfortbekleding en is mogelijk met of zonder armleuningen. Optioneel met gestoffeerde armleuningen en beklede rugleuning. De staaldelen zijn verchroomd of gepoedercoat in verschillende kleuren.

Comfortbekleding

Buiten de standaard bekleding kunt u ook kiezen uit comfortbekleding met extra zachte demping in diverse stoffen of leder.

Giroflex 64 stoel

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

giroflex_64_bezoeker_bureau_vergader_stoel_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_04
giroflex_64_bezoeker_bureau_vergader_stoel_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_02
giroflex_64_bezoeker_bureau_vergader_stoel_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_01
giroflex_64_bezoeker_bureau_vergader_stoel_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_06
giroflex_64_bezoeker_bureau_vergader_stoel_nordic_office_furniture_projectmeubilair-nl_03
Giroflex 64 stoel