Giroflex 545

De Giroflex 545 bureaustoel is vol elan, licht en modern

De Giroflex 545 bureaustoel is vol elan, licht en modern. Je ziet hem bij voorkeur in klassieke en moderne werkomgevingen, maar past eenvoudigweg in huis. Zijn ergonomie en technische perfectie zorgen voor een comfortabele zitgelegenheid. Het stijlvolle lichtgrijs en de fleurige kleuren, leven elke omgeving op en brengen frisheid op de werkplek.

Giroflex 545 bureaustoel

Het achterste deel van de zitting gaat het uit de stoel glijden tegen en ondersteunt het bekkengebied. De druk van de dijbenen wordt weggenomen doordat het voorste zitvlak licht naar voren neigt. Het twee-zone zitprofiel van de Giroflex 545 bureaustoel heeft zich wereldwijd een vaste plaats verworven. Ook wordt uw ruggengraat ontlast en ontwikkelt u een ontspannen houding door middel van de in hoogte verstelbare lendesteun.

Ergonomie op de werkplek met de Giroflex 545

Een in hoogte verstelbare rugleuning en zitting is het begin van een ergonomische bureaustoel. Ergonomie is niet meer weg te denken op de werkplek en daarom prioriteit nummer 1 voor de Giroflex 545 bureaustoel.

OrganicMove

Het kracht- en bewegingscentrum is het synchroon mechanisme van de stoel. Het stemt de zitting en rug neiging zodanig af dat de gewrichten worden bewogen, het lichaam wordt gestrekt waardoor de doorbloeding als geheel verbetert. De rugleuning is in 6 standen vergrendelbaar.

Giroflex 545 stoel

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Giroflex 545 stoel
Giroflex 545 stoel
Giroflex 545 stoel
Giroflex 545 stoel
Giroflex 545 stoel
Giroflex 545 stoel