Giroflex 353

Giroflex 353 bureaustoel, een echte blikvanger!

De Giroflex 353 bureaustoel is een aandachttrekkend voorwerp. Iedereen die waarde hecht aan een goed design zal geïnspireerd worden door het uiterlijk van de bureaustoel. De bedachtzame vormen en vele kleurvarianten zorgen voor levendige accenten. De bureaustoel is niet alleen sierlijke, maar ook betaalbare aanwinst.

Giroflex 353 bureaustoel geeft comfort

Bij de Giroflex 353 bureaustoel is zitcomfort van hoog belang. Elke gebruiker voelt zich direct comfortabel in de bureaustoel door middel van de combinatie van automatische mechanisme en individuele instelling.

Ergonomische bureaustoel

De Giroflex353 is verkrijgbaar met gestoffeerde rug in aantrekkelijke kleurvarianten of met 3D-spacer fabric. Naar keuze verkrijgbaar met een verstelbare voorwaartse zitneiging, hoofdsteun en kleerhanger. Optioneel met vaste, 2D- of 4D-armleuningen. Er is keuze uit een vijf poten voet van gepolijst aluminium of een 5 poten voet van zwart kunststof.

Giroflex 353 vergaderstoel

De Giroflex 353 vergaderstoel maakt het gemakkelijk voor iedereen. Door het brede assortiment van het kleurenpalet en het innemende design is de stoel voor iedereen een steun tijdens vergaderingen. De vergaderstoel kan naar keuze geleverd worden met 5 vaste wielen of glijders. In standaard poedercoating of gepolijst aluminium. Verder kunt u kiezen uit diverse kleuren van 3D spacer stof, leder of exclusieve stoffen die speciaal door u aangeleverd worden.

Giroflex 353 bezoekersstoel

De Giroflex 353 bezoekersstoel is volgens bezoekers een zeer geliefde stoel. De unieke pasvorm, vele verschillende kleuren en stoffen en niet te vergeten het uitnodigende design maken de stoel zo uniek. De Giroflex 353 is een ideaal zitgelegenheid voor als u lang moet wachten en is verkrijgbaar als sledestoel of als 4-poot. Het is mogelijk beide designs op te stapelen. Verder kunt u kiezen uit geen of vaste armleggers. De stoel is beschikbaar in diverse kleuren en materialen van hoogwaardige stof.

”Cradle to Cradle”

Duurzaam toekomstgericht: de Giroflex 353 is op het gebied van milieubewustzijn erg populair. Zo voldoet de 100% recyclebare Giroflex 353 aan de richtlijnen van het “Cradle to Cradle”-label, dat de strengste criteria hanteert als het gaat om duurzaamheid en ecologie: van materiaalkeuze, productie tot en met afvalverwerking.

 Designer

De designer van de Giroflex 353 serie is Paolo Fancelli.

Giroflex 353 stoel

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Giroflex 353 stoel
Giroflex 353 stoel
Giroflex 353 stoel
Giroflex 353 stoel