Giroflex 313

Giroflex 313 bureaustoel, the chair to share

De Giroflex 313 bureaustoel stelt zich automatisch op zijn gebruiker in en regelt zijn zaken van A tot Z. Uiterst comfortabel, vooral als de werkplek door meerdere personen gedeeld wordt. De vertrouwde zitgeometrie van Giroflex garandeert gezond, ergonomisch zitten en maakt deel uit van design.

Ergonomie van de Giroflex 313 bureaustoel

Het samenspel van rug, zitting en lichaamsgewicht zorgt voor de perfecte tegendruk van de rugleuning. Synchroniciteit is gegarandeerd. Alleen de vergrendeling en de zithoogte in de rechte zitpositie zijn handmatig instelbaar. Het is bewezen dat de vorm van Giroflex een volledig onderdeel is van het ontwerp en garant staat voor een gezonde ergonomische zithouding. Het geavanceerde ontwerp van de stoel is gebaseerd op de onbeperkte beweging en zet de gebruiker centraal.

Giroflex 313 Cradle to Cradle bureaustoel

Met een ruim assortiment van beschikbare bekledingen – waaronder 3D spacer stof van hoge kwaliteit leer is de Giroflex 313 een ideale toevoeging aan elke kamer. De voortreffelijke bouwkwaliteit en de volmaakte uitstraling voegen een vleugje klasse toe aan elk kantoor. De Giroflex 313 serie is met duurzaamheid in het achterhoofd ontworpen en de cradle-to-cradle certificering is het positieve bewijs ervan.

Giroflex 313 vergaderstoel

Verkrijgbaar met gestructureerde rugschaal, gestoffeerde rug of rug in 3D spacer stof. Tevens zijn beklede rugschalen mogelijk. De zitting is gestoffeerd met hoogwaardige stoffen of leren bekleding. Naar keuze zijn er vaste armleuningen van kunststof. De zuilen zijn ook verchroomd leverbaar, terughaalmechanisme en hoogteverstelbaarheid als optie. Vierarmige voet in gepolijst aluminium of gepoedercoat met zwarte wielen en, desgewenst, verchroomde wielen of glijders. Zitting- en rugdrager gepoedercoat, desgewenst gepolijst. Ook zijn antistatische uitvoeringen zijn mogelijk.

Designer

De designer van de Giroflex 313 is Paolo Fancelli.

Giroflex 313 stoel

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Giroflex 313 stoel
Giroflex 313 stoel
Giroflex 313 stoel
Giroflex 313 stoel
Giroflex 313 stoel
Giroflex 313 stoel
Giroflex 313 stoel