Drentea Wall

Modulaire werkplek met diverse mogelijkheden

Drentea biedt met het modulaire Wall concept de mogelijkheid om een individueel instelbare concentratiewerkplek te creëren. De werkplekken zijn breed inzetbaar, niet gebonden aan individuen en alle bekabeling is volledig geïntegreerd. Drentea Wall kan eenvoudig doorgekoppeld worden. Hierdoor wordt de ruimte optimaal benut en het aantal wanden geminimaliseerd, zo kan er bijzonder flexibel ingericht worden. De akoestische eigenschappen van de scheidingswanden beperken geluidsoverlast, wat een groot voordeel is voor de concentratie. De wanden zijn in veel diverse kleuren verkrijgbaar, waardoor er een eigen identiteit gecreëerd kan worden met de achterliggende stofkleur en de bladkleuren.

Drentea Wall brengt planning, optimale beheersing en kostenbewaking voor de facility manager een stap dichterbij. De bureaus zijn volledig op basis van circulariteit ontworpen waarbij alle grondstoffen, materialen en onderdelen aan het einde van de levensduur weer in de natuurlijke materialenkringloop terugkomen.

Accesoires

De Drentea Wall bevat een grote keuze aan accessoires voor het inrichten van de werkplek. Zo kan de kabelgeleiding naar keuze horizontaal (staal) en verticaal (staal en kunststof). De CPU dragers (staal) met montage aan het blad, bladdrager of snelkoppeling. De kabelbuffer is in stalen AORTA goot bij DUO en bench opstellingen. Het elektrificatie pakket met contactdozen, stroomkabels, contactdozen opbouw- en inbouw cable cubby en kabeldoorvoer. Ook bevat de Wall opbergmogelijkheden in stalen bureaubladen en gestoffeerde akoestische tussen- en opzetwanden. Het bureau is beschikbaar in veel diverse afwerkingen

Drentea Wall bureau

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Drentea Wall bureau
Drentea Wall bureau
Drentea Wall bureau
Drentea Wall bureau
Drentea Wall bureau
Drentea Wall bureau
Drentea Wall bureau
Drentea Wall bureau
Drentea Wall bureau
Drentea Wall bureau