Drentea Skyline

Eindeloos archiveren en opbergen

De Drentea Skyline heeft eindeloos veel archiverings- en opbergmogelijkheden dankzij de samenstelling en opbouw. Een gekoppelde kastconfiguratie vormt visueel een volledige ‘skyline’ zonder dat er zichtbare wanden tussen de kasten zijn. Flexibel en praktisch qua indeling- en opstellingsmogelijkheden en modulair waardoor met kastcombinaties in diverse hoogtes elke ‘skyline’ gecreëerd kan worden. Het gemakkelijk kliksysteem biedt gemak, eenvoud en snelheid. De samenstelling en opbouw van de Drentea Skyline kasten is welbedacht en nagenoeg eindeloos wat mogelijkheden betreft. Het basiselement heeft de mogelijkheid om als vrijstaand object geplaatst te worden of vormt een doorschakeling voor verschillende basiselementen. Zo creëert u uw eigen Skyline.

Ruimtedeling & akoestiek

De kasten van de Skyline serie hebben geen voor- of achterzijde. Allebeide de zijden kunnen voorzien worden van laden, deuren, open vakken of juist een afsluitend paneel. Daarmee is een opstelling met meerdere kasten van beiden zijden toegankelijk te maken. De basis is van staal heeft alle mogelijkheden in zich om akoestisch van waarde te zijn in een drukke kantooromgeving. Dit komt door de uitvoering van geheel gestoffeerde binnen- en buitenpanelen en de XL gaten in de deuren waar stof achter wordt geplaatst. De uitvoering, kleurstelling en het gebruik van materiaal van de Skyline, sluiten geheel bij de andere producten van het merk Drentea. De collectie volgt een compleet assortiment aan inrichtingscomponenten.

Drentea Skyline kasten

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Drentea Skyline kasten
Drentea Skyline kasten
Drentea Skyline kasten