Drentea Presto S en R

Drentea Presto S en R bureaus

De Drentea Presto is een multifunctionele meubellijn die ontworpen is door Bart van Muylders en Markus Dürr. Het design is optimaal te integreren in elke werkomgeving omdat deze gebaseerd is op de subtiele eenvoud. De welbedachte vormgeving is de oplossing voor elke specifieke wens op het gebied van werken, individueel of in teamverband. Er is voor elke functie binnen de organisatie een werkplek in te richten door de basisvormgeving. De Presto bureaus is in elke gewenste samenstelling beschikbaar en flexibel uit te breiden. Iedere werkplek is individueel invulbaar door de hoeveelheid aan accessoires. Drentea Presto is gemaakt om te werken.

Drentea Presto S en R zit-sta bureaus

Presto Is een meubel die op het slimme Presto platform gebaseerd. Naast de solitaire tafels bestaat ook de mogelijkheid om gebruik te maken van zogenaamde duo werkplekken. Presto biedt de gelegenheid een individueel instelbare workbench te creëren voor het werken in teamverband of projectmatig. Tevens kan het aantal onderstellen geminimaliseerd worden in een open kantoorconcept. Het zit-sta bureau biedt de unieke mogelijkheid om ruimtedeling en archivering te combineren doordat u het uitstekend met de Drentea akoestische schuifdeurkasten kunt combineren. Het zit-sta bureau is volledig ontworpen op basis van circulariteit waarbij alle grondstoffen, materialen en onderdelen aan het einde van de levensduur weer in de natuurlijke materialenkringloop terugkomen.

Onderstellen

De Presto S heeft een onderstel met een ovale buis en de Presto R met een rechthoekige buis.

Accessoires

De Drentea Presto S en R bevatten een grote keuze aan accessoires voor het inrichten van de werkplek. Zo kan de kabelgeleiding naar keuze horizontaal (staal) en verticaal (staal en kunststof). De CPU dragers (staal) met montage aan het blad, de bladdrager of de snelkoppeling. De kabelbuffer in stalen AORTA goot bij DUO en bench opstellingen. Het elektrificatie pakket met contactdozen, stroomkabels, contactdozen opbouw- en inbouw cable cubby kabeldoorvoer. Ook bevat de Presto opbergmogelijkheden in stalen bureaubladen en gestoffeerde akoestische tussen- en opzetwanden. Het bureau is beschikbaar in veel diverse afwerkingen.

Drentea Presto S en R zit sta bureau

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Drentea Presto S en R zit sta bureau
Drentea Presto S en R zit sta bureau
Drentea Presto S en R zit sta bureau
Drentea Presto A & S bureau
Drentea Presto S en R zit sta bureau
Drentea Presto S en R zit sta bureau
Drentea Presto S en R zit sta bureau