Drentea PiqNiq

Drentea Piqniq, uitzonderlijk meubelconcept met diverse mogelijkheden

PiqNiq is een uitzonderlijk nieuw meubelconcept van Drentea Office Furniture. Bijzonder qua design en buitengewoon geschikt voor het creëren van vernieuwende interieurs. Het opvallende schuine vormentaal van het frame is wat de PiqNiq tot een modern meubel maakt met een bijzondere uitstraling en een link naar de bekende ‘Picknick’ tafel. PiqNiq is geschikt voor elke werkomgeving binnen ‘Het Nieuwe Werken’ appellerend aan gezond werken en de mix tussen ‘home & office’. Dit standpunt is ontwikkeld in een meubel dat geheel verstelbaar is volgende de actuele NEN en NPR normeringen. PiqNiq is verkrijgbaar als slinger verstelbare zit-zit tafel en als elektrisch verstelbare zit-sta tafel. Ook is er een klassieke PiqNiq tafel beschikbaar op vaste hoogte. Geschikt als aanlandplek en project- of teamtafel. De bedachtzaam ontworpen opties en accessoires brengen gezond, efficiënt en effectief werken binnen handbereik.

Uitvoering

Het PiqNiq meubelprogramma is verkrijgbaar op vaste hoogte, als slinger verstelbare zit-zit tafel en als elektrisch verstelbare zit-sta tafel. Om deze verstelling te realiseren verschuift het blad ten opzichte van de poot zodat het blad altijd rechtshandig omlaag en omhoog beweegt. PiqNiq is alleen verkrijgbaar als DUO-werkplek in twee maatvoeringen. De hoogteverstelling gaat door middel van een slingerverstelling (zit-zit) of elektrische verstelling (zit-sta). Tevens is de bijpassende projecttafel op vaste hoogte. De poten zijn verstelbaar zodat elke gewenste hoogte nauwkeurig ingesteld kan worden.

Accessoires

De PiqNiq bevat een grote keuze aan accessoires voor het inrichten van de werkplek. Zo kan de kabelgeleiding naar keuze horizontaal (staal) en verticaal (staal en kunststof). De CPU dragers (staal) met montage aan het blad, de bladdrager of de snelkoppeling. De kabelbuffer in stalen AORTA goot bij DUO en bench opstellingen. Het elektrificatie pakket met contactdozen, stroomkabels, contactdozen opbouw- en inbouw cable cubby, kabeldoorvoer. Ook bevat de PiqNiq opbergmogelijkheden in stalen bureaubladen en gestoffeerde akoestische tussen- en opzetwanden. Het meubelprogramma is beschikbaar in veel diverse afwerkingen.

Drentea PiqNiq meubelprogramma

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Drentea PiqNiq meubelprogramma
Drentea PiqNiq meubelprogramma
Drentea PiqNiq meubelprogramma
Drentea PiqNiq meubelprogramma
Drentea PiqNiq meubelprogramma
Drentea PiqNiq meubelprogramma