Drentea Flightdesk

Drentea Flightdesk, één werkoplossing

Werkplekken zijn door de jaren heen steeds compacter geworden. Zo is bijvoorbeeld informatie digitaler en beeldschermen zijn platter. Deze vooruitgangen stellen andere noodzaken aan de werkplek. In de Drentea Flightdesk zijn de alledaagse eisen samengevoegd tot één werkoplossing. De vergelijking met het vliegdekschip gaat verder dan alleen de asymmetrische constructie van de Drentea Flightdesk. Het Drentea Flightdesk zit-sta bureau heeft een 36 mm dik werkvlak met contrasterende rand. De kolom faciliteert de bekabeling. Innovatieve functies zijn terug te vinden in het schuifbare blad en lade die zowel opbergruimte als data- en elektrische aansluitingen integreren in het blad, het uitschuifbare manchet wat toegang geeft tot het kabelmanagement, de organisatiesleuf voor tablet, mobiele telefoon, de uitschuifbare, afsluitbare organisatielade over de gehele breedte en de standaard zit-sta verstelling.

Een weloverwogen design

Alle werkzaamheden vinden op één werkvlak plaats. Het werkvlak wordt vanaf het vloeroppervlak ondersteund en gefaciliteerd. Er is een organisatiesleuf in het aangebracht voor analoge en digitale media. Er is voldoende plaats en beenruimte om met meer dan één persoon te zitten of staan dankzij de asymmetrische plaatsing van de zuil. De Flightdesk is meer dan een bureau met diverse opties. De serie bestaat uit: bureaus in een enkele opstelling links of rechts single basic en single premium, een duo opstelling back-to-back en side-by-side en premium. Tevens zijn er accessoires verkrijgbaar zoals schuifdeurkasten, wand- en plafondpanelen en een verrijdbaar ladenblok waar ook op gezeten kan worden.

Accessoires

De Drentea Flightdesk bevat een grote keuze aan accessoires voor het inrichten van de werkplek. Zo kan de kabelgeleiding naar keuze horizontaal (staal) en verticaal (staal en kunststof). De CPU dragers (staal) met montage aan het blad, bladdrager of de snelkoppeling. De kabelbuffer kan in stalen AORTA goot bij DUO en bench opstellingen. Het elektrificatie pakket met contactdozen, stroomkabels, contactdozen opbouw- en inbouw cable cubby en kabeldoorvoer. Ook bevat de Flightdesk opbergmogelijkheden in stalen bureaubladen en gestoffeerde akoestische tussen- en opzetwanden. Het bureau is beschikbaar in veel diverse afwerkingen.

Drentea Flightdesk zit-sta bureau

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Drentea Flightdesk zit-sta bureau
Drentea Flightdesk zit-sta bureau
Drentea Flightdesk zit-sta bureau