Drentea Akoestische Schuifdeurkast XL

Praktische kast met diverse mogelijkheden

De Drentea akoestische schuifdeurkast XL staat bekend om de bijzondere mogelijkheid van ruimtedeling en archivering te combineren. De schuifdeurkast is voorzien van grote geperforeerde vlakken met akoestisch materiaal aan de binnenzijde. De achterwand is ook van akoestische panelen. Op deze manier kan er een optimale transparante, maar praktische werkomgeving gecreëerd worden in een open kantoorconcept. De kast is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen waaronder ook een dubbelzijdig toegankelijk model. Dit model is voortreffelijk te gebruiken tussen verschillende werkplekken, met dezelfde akoestische werking als de standaard akoestische kasten, zowel aan de voor- als aan de achterzijde van de kast.

De deuren van de akoestische schuifdeurkasten zijn standaard voorzien van een vierkant gatenpatroon met hoekradius waarachter een stof wordt aangebracht met een akoestische laag voor een geluidsreducerende werking. De kasten zijn verkrijgbaar in twee breedtematen en in hoogte oplopend tot 3 ordners hoog. Er is een stalen top op de kast gemonteerd in dezelfde kleur als de romp.

Accessoires

De Drentea schuifdeurkasten XL zijn aanvulbaar met diverse accessoires. Als kastinhoud kan gekozen worden uit combinatie uittrekframes, legborden en persoonlijke afsluitbare systeemladen. Bij vrijstaande configuraties kan er naar keuze een gelijke achterwand, welke gemakkelijk door middel van een ‘click-verbinding’ gemonteerd kan worden. De kast is verkrijgbaar in verschillende materialen.

Drentea akoestische schuifdeurkast XL

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Drentea akoestische schuifdeurkast XL
Drentea akoestische schuifdeurkast XL