Balma Simplic

Balma Simplic collectie

De Simplic collectie van Balma bevat modulaire bureau- en vergadersystemen. De collectie onderscheid zich door de unieke eenvoud in uiterlijke constructie en vorm, de universele en flexibele toepassingen van de hoge mate van comfort.

De collectie bestaat uit losse vergadertafels in verschillende afmetingen en vormen. Modulaire vergadertafels, systeem bureaus en directiemeubelen die gecombineerd zijn met ladeblokken of kasten en aanvullende lage lounge tafels.

Het bijzondere van de Symplic collectie is de combinatie met een grote keuze aan afwerkmaterialen zorgt voor vele toepassingsmogelijkheden in elk interieur.

De Simplic collectie focust zich op flexibele en universele vergaderoplossingen. Het is mogelijk om enkele, meer persoons of multi modulair en lineair of complete opstellingen van bureau- en vergadertafels te combineren.

Met een maximum aan stabiliteit is de constructie van de tafels eenvoudig, gemakkelijk monteerbaar, betrouwbaar en boven alles visueel aantrekkelijk, vooral voor een multi modulair lineair systeem. Gedeelde tafelpoten verzekeren een hoge capaciteit en comfort.

Simplic weet zich te onderscheiden in kwaliteit omdat de meubels beschikbaar zijn in originele afwerkingen, waaronder: linoleum, melamine met speciale textuur en gelakt glas in diverse kleuren, optioneel voorzien van ledverlichting.

De vorm van de systeembureaus is bepaald door functionaliteit en ergonomie. Flexibiliteit in de constructie van de Simplic collectie maakt het mogelijk voor de poten om parallel aan het bureaublad geplaatst te worden, wat de ruimte onder het blad vergroot en zorgt voor bijzonder veel comfort.

Simplic benches dubbele systeembureaus

Dubbele systeembureaus worden ondersteund door één paar poten, de andere kant kan ondersteund worden door ladekasten of kastjes.

Een brede keuze aan accessoires, die zorgen voor een georganiseerde werkplek die geheel naar individuele wens zijn. Zo zijn er gestoffeerde scheidingswanden, cpu houders, schermen, verschillende soorten kabelgoten en hoogwaardige kabeloplossingen op directie niveau. De aantrekkelijke en stilistische loungetafels kunnen in diverse settings geplaatst worden.

Balma Simplic collectie

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Balma Simplic collectie
Balma Simplic collectie
Balma Simplic collectie
Balma Simplic collectie
Balma Simplic collectie
Balma Simplic collectie