Balma Plus

Flexibel met vele mogelijkheden

De Balma Plus is een volledig flexibele collectie met vele mogelijkheden. Niet alleen bij het originele ontwerp, maar ook het akoestisch comfort, de aanpasmogelijkheden en de ergonomie zijn belangrijk. Tevens zijn er optioneel grotere aantallen en dergelijke maatwerkoplossingen van de Balma Plus. Balma focust zich op het comfort, de potentie voor het uitwisselen van informatie, het behoud van privacy en de ergonomie. De collectie bevat bureaus, verstelbare bureaus, tafels, koffie tafels, kasten, sofa’s, stoelen, poefs, wandpanelen, schermen, bureau schermen en accessoires.

Plus zit-sta bureau

Het elektrisch verstelbare zit-sta bureau ondersteund u tijdens het werken en is ook eenvoudig te gebruiken voor de meest moderne werkstijlen. Het bureau is via uw computer, door middel van een USB, gemakkelijk in hoogte verstelbaar. Dankzij deze innovatieve applicatie zal u niet alleen herinnert worden dat u af en toe uw lichaamshouding moet veranderen, maar het kan ook de activiteit van uw dagelijkse en wekelijkse cyclus registreren. De in hoogte verstelbare functie helpt u het belasten van uw spieren te verminderen en houdt uw spieren wakker, wat een positieve invloed heeft op uw skeletstructuur en metabolisme.

Plus bureau

Werknemers voelen zich beter in een omgeving waar gemakkelijk aanpassingen uitgevoerd kunnen worden naar de individuele behoefte en waar het toegelaten wordt om zich te kunnen focussen op hun activiteiten. De bureaus van de Balma Plus collectie zijn voorzien van kabelmanagement, dit geeft een nette geordende indruk op de werkplek.

Plus tafel

De Balma Plus tafel heeft een compleet flexibel systeem, waardoor u oplossingen kunt creëren voor zelfs de meest geavanceerde werkstijlen in uw kantoor. Iedere inrichting kan heringericht en aangepast worden naar de wensen van een energiek bedrijf.

Balma Plus collectie

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Balma Plus collectie
Balma Plus collectie
Balma Plus collectie
Balma Plus collectie
Balma Plus collectie
Balma Plus collectie
Balma Plus collectie
Balma Plus collectie