Balma H2

Balma H2 vergadertafel

De bijzondere vorm van de H2 vergadertafels breekt met de traditionele opvattingen. Door de decoratieve, grafische vorm is het onderstel opmerkelijk. Minimalisme is algemeen en de tafels vullen de ruimten aan met hun elegante eigenschappen, van klassieke tot moderne kantoorinrichtingen.

De tafels zijn met bijna elk type stoel gemakkelijk te combineren. Door middel van de delicate vorm behoudt het ontwerp de noodzakelijke stabiliteit en stevigheid, zelfs bij het gebruik van tafelbladen met aanzienlijke grootte.

De H2 serie bevat conferentietafels met een hoogte van 73 cm en met veel keuze in vormen.

Balma H2 breed assortiment

Balma heeft een groot assortiment. Van vierkante en ronde tafels op één onderstel tot rechthoekige en ovale tafels op twee onderstellen. Koffietafels met een hoogte van 40 cm tot hoge bartafels van 109 cm. Bovendien is er een grote reeks aan kleuren verkrijgbaar, voor zowel metalen frames als voor de tafelbladen. Hierdoor kan het meubilair eenvoudig in elke ruimte toegepast worden.

H2 is verkrijgbaar in 14 melamine kleuren, 10 fineer kleuren, 9 MDF-vernis kleuren, 3 glas kleuren en 3 PVC folie kleuren.

Ook is de H2 collectie voorzien van een kapstok.

Ontworpen door Piotr Kuchcinski

Balma H2 collectie

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Balma H2 collectie
Balma H2 collectie
Balma H2 collectie
Balma H2 collectie
Balma H2 collectie
Balma H2 collectie