Balma Furonto

Balma Furonto modulaire receptiebalies

Deze nieuwe serie modulaire receptiebalies is ontworpen om de wens van de veeleisende klant die zoekt naar een verfijnde en moderne oplossing te vervullen. Met een klantvriendelijke uitstraling voldoen de receptiebalies aan deze wensen.

Het meest indrukwekkende aan deze serie balies is het verlaagde gedeelte aan de voorkant. Dit maakt de balie uitzonderlijk in de markt en zorgt voor eenvoudig contact met de receptionist(e). Met zo’n model toont de balie integriteit, openheid en gastvrijheid van het bedrijf. Dit ontwerp wordt niet alleen weerspiegeld in de afmetingen, maar ook in het elegante uiterlijk en de functionaliteit van de meubelen.  De Balma Furonto balies zijn met goed doordachte afmetingen en zonder onnodige decoraties ontworpen en bestempelen zich door een combinatie van vereenvoudigde topbladen met zijwanden.

Balma Furonto verkrijgbaar in verschillende maten

De balies zijn verkrijgbaar in vele afwerkingen, uitvoeringen en maten. Afwisselend van melamine panelen, mat of glanzend of natuurlijk gefineerde panelen met een speciale textuur. De fronten kunnen bedekt worden met steen, glas of een speciaal beton. De baliefronten zijn beschikbaar in twee hoogtes, in een rechte, met een hoek of een gebogen variant. Er zijn twee dieptes topbladen beschikbaar en het model is in de vorm van de balie. Het basisaanbod aan balie-elementen van dit systeem kan naar behoefte flexibel en vrij in uw receptieruimte toegepast worden. De elegante en functionele kenmerken van de balies zijn met verschillende accessoires uit te breiden. U kunt kiezen uit vier modellen bovenkastjes met legboren, die uitgevoerd zijn in melamine, natuurlijk fineer en gelakt MDF. Bovendien zijn er lichte draagbare bovenkastjes in conglomeraat, glas met gelakt MDF, met metalen staanders met een glazen achterwand en glazen legborden.

Er is bescheiden een LED-verlichting in de plint toegepast. Dit geeft een kenmerkend en decoratief detail.

Met deze designmeubelen is het door middel van een juiste keuze van de systeemonderdelen gemakkelijk om iedere ruimte effectief en op een aangrijpende wijze in te richten. Uw bedrijfsimago zal hierdoor effectief onderscheiden worden.

Balma Furonto receptiemeubilair

Heeft u vragen over dit product? Of wilt u meer informatie of een offerte ontvangen? Neem contact met ons op en wij staan u graag te woord!

Impressie

Balma Furonto receptiemeubilair
Balma Furonto receptiemeubilair
Balma Furonto receptiemeubilair
Balma Furonto receptiemeubilair
Balma Furonto receptiemeubilair
Balma Furonto receptiemeubilair
Balma Furonto receptiemeubilair
Balma Furonto receptiemeubilair